meraklibiranne Kızlar 41 günlük bebeğim uzun uzun uyusun istiyorum 2 saat olmadan kalkıyor hep 3-4 saat bari uyusa var mı bunun çözümü
Ebru-isil meraklibiranne büyümesini beklemek :) git gide uyku aralıkları uzuyor canım.Güle güle büyüt bebişini
Mavi5253 meraklibiranne benim 3 ay12 günlük bebeğim daha 3-5 saat aralıksız uyumuyo 41 gün ne ki 2 saat uyanmadan uyusa şükür diyorum
SibelKaratepe meraklibiranne 41 gunluk bebeğin 2 saate bir beslenmesi lazım çok normal uyanması deliksiz 3 5 saat için en az 1 yaşı beklemen lazım arkadaşım
Pol34 60 günlük oldu maksimum 2 saat o da banyo falan yaptırıyorum yoruluyor biraz öyle. Çok çabuk acıkıyorlar
Esleminannesi28 Canım 4 5 ay olunca zaten kendi 4 saat 5 saat gece rahat uyuyor ama gunduz pek bişey bekleme
mrveefe12 meraklibiranne şöyle bi 6 ayı falan gör bakalım daha çok küçük gazı tuzu bitmiyordu o dönemlerde uyumaz 😊
Ultraslan40 meraklibiranne bu çok normal değil mi? Zaten o günlerde bebeğin o saat aralıklarında beslenmesi gerekir, benim bebeğim 21 aylık taş çatlasın 3 en fazla 4 saat kesintisiz uyur.☺️
kucukprensinannesi meraklibiranne 40ı yeni çıkmış bence 2 saate şükret çünkü oğlum 2buçuk aylık ben 1 saat uyusa şükrediyorum ki uyumuyor bile okadar
Blknss12 meraklibiranne moralini bozmak gibi olmasın canım ama 10 aylık olana kadar 2 saatte bir kalktı benim oğlan hep. Belki sizinkisi uykuyu sever gerçi belli olmaz. Belli olması için daha cooook erken. Hem de çok. 4 aylık olduklarında ancak başlıyor bebeklerde uyku bilinci. Biraz sabır ☺️