Muallime1 Kızlar saçımda ombre var sarı ama hafif turuncu olmaya başladı bazı yerler kullanan var mı elseve güzelmiş yarın alacağım inşallah nasıl kullanmam lazım grimsi olsun istiyorum ben sarıdan da sıkıldım tecrübesi olan var mı ???
Synmannesi Muallime1 canım haftada bir uygula güzelce masaj yap bekle biraz çok güzel oluyor sonra yıka ovala silver şampuan o :) mor değil :) bende yaptım geçen hafta renk oturdu
Laden Muallime1 öyle grimsi gibi yapmıyor. Arkasında haftada bir uygulayın diyor ama ben ayda bir uyguluyorum. Hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Turunculuk yanlış kullanılan şampuandan oluyor
Deletedmom27337 Muallime1 ben saçımı yıkadıktan sonra onu sürüp köpürtüyorum duşta bir iki dk bekleyip yıkıyorum. Ama bnmkinin markası farklı
Muallime1 Laden Yok canım kuaför hatası dore sarı yaptı kuaförden çıktıktan sonra bile turuncu yerler vardı urban serisi kullanıyorum bir de hani kötü de değil şampuanla değil kuaför acemiliği oldu
Deletedmom27337 Muallime1 silver time professional expert benimki kuaförümden almıştım. 3-4 yıldır kullanıyorum. Bnm saçlarımı çok açıyor kuaförüm. Bunu kullanınca grileşiyor. Biraz uzun bekletirsem mor oluyor 😂 3 renkte de kullanıyorum hoşuma gidiyor 😂şampuanı iyi sürersen saçına hiç sarılık kalmıyor.
KoalasMom Muallime1 Kullandım canım baya faydalı ilk kullanımdan itibaren direk açıyor rengini. Sık kullanma ama haftada bir yeterli 🌿
Flamingom Muallime1 ashley joy deneyin. En ucuz watsons da. Loreal feci kurutuyor. En güzeli o hafta max 1 kullanın.