Sebnem55 Birbilen yoğurdu kaynak bira üstünü tuz ekele sonra temiz bi tülbente dök süzülmesini bekle sonra sıkı gene bağla onu ilistirin üstüne koy süzülsün suyu süzüldümü iş tamamdır☺️
Esrelf Birbilen mayaladığınız olduğu halde olmamışsa ocağa koyup kaynatın hemen kesiliyor. Tuza limona gerek yok. 👍
Sevgi1 Birbilen tuzsuz oluyor ztn az at tuz kesilmesi için tuz lazım 😂 aynı sebnem arkadsn dediği gibi yapılıyor 😚
Yenigelin Bi kere benim de yoğurdum tutmamıştı süt gibiydi sonra o kabı bi leğene koydum leğene de su kaynattım döktüm üstünü de örttüm yoğurt oldu 😊 annem söylemişti. Biraz sulu oluyor olsun. Ama siz peynir yapmak istiyorsunuz galiba zaten değil mi
Sabriyeilke Tencereye sirke yahut limon sikip kaynatin daha sonra kesildigini zaten goreceksiniz bi iki dak daha kaynatip tulbentte.alip sabaha kadar suzulmesini bekleyin
Rengin Birbilen limon tuz vs gerek yok tencereye koy az bişey su ekle yapışmasın diye bir iki taşım kaynat sonra tülbentten süz. Kendin yiyeceksen tereyağı tuz eklersin. Bebeğin içinse bişey eklemeden hazır.