Tobby19 elcn4139 merhaba eğer 2-3 aylık civarındaysanız göğüsleriniz terbiye olmak denilen sürece girmiş olabilir, ondan daha az aylarda iseniz biraz dinlenerek, su ve süt yapıcı yiyecekler tüketerek sık sık emzirmeye devam edin, vücut bir süre sonra bebeğinizin ihtiyacı kadar süt üretim moduna girecektir
Teemo07 elcn4139 ahh bende öyleyim. Bundan 20 gün öncesine kadar çarşaflara kadar taşardı. Ne yesem de çözüm bulamadım. Uzun süre emdiği zaman hemen bitiyor ve gelmiyor. Simdi bir göğsümü emzik gibi kullanıyor uyumak için 🥺 meme reddini atlattık derken karşılaştığım duruma bak..
Tobby19 zeynepduha olabilir, benimde başıma benzer durum gelmişti. Normalde epeyce sert olan göğüslerim birden yumuşadı, ben böyle eyvah sütüm bitti ne yapıcam paniğindeyim acaba bebek aç mı tok mu derken sonradan fark ettim eskiye nazaran yumuşadığımı ancsk hala süt miktarının neredeyse eskisi gibi olduğunu
Nursing_10 Girmiştir benimde göğüslerimde o dönemde terbiye oldu 4 ay olduk hala sütüm yetiyor çok şükür ama dolu dolu şiş değil içiniz rahat olsun
idilolo Ben daha 4 günlük anneyim, benim göğüslerim deli gibi şişti, bu terbiye nasıl oluyor? Bebek emdikçe iniyor şişliği sonra yine şişiyor, ucuz silikon taktırmış gibiyim, bu şişlik ne zaman gelecek? Hep böyle kalacak diye korku içindeyim.
Ada1903 idilolo sık sık emzir emzirki mastit olma kalanı da sağmaya çalış ben mastit oldum sağa sağa bir hafta içinde geçti
sedasnglr93 idilolo bol bol emzir ve sağıp dolaba kaldır maalesef gögüsler üçüncü ay itibariyle terbiye olmaya başlıyor süt azalıyor o günlerini özlersin benim bazen bir öğüne yetmiyor bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor ve bazı zamanlar yumuşacık gögüslerim keşke ilk günkü gibi dolsada sağsam falan nerdeee … dere otu helva süt yapsın diye bunları kovalıyoruz
Teemo07 elcn4139 2 gun öncesine kadar mama da veriyordum. 2 gundur sadece anne sütü. Ama tek göğsümde doğru düzgün süt var