Murat_annesi Kızlar oğlum 20 günlük ama işitme testinden geçemiyrz içim hiç rahat değil pazartesi bir kere daha yapıp geçmezse bir üst test yapılıp ona gre karar verilecekmiş sizde de böyle bişey yaşayan var mı bni rahatlarım lütfen
Minikkizimm Murat_annesi benim bebegimde 3. Testte geçmisti sizinkide gecer umarim. Yikamayin kulaklarina su kacmasin öyle test yaptirin
Prensannesiii00 Murat_annesi oğlum ilk testte geçmişti hatta doktor bile şaşırmış en hızlı geçen bebek diye 1 ay sonra menenjit geçirdi bu da işitme engeline sebep olabiliyor diye tekrar test istediler üniversite hastanesinde 4 5 defa denedi olmadı geçemedi emzir uyut öyle yapalım dediler emzirdim uyuttum olmadı emerken yapalım dediler olmadı en son bizi karanlık kutu gibi bir odaya aldılar orda bilgisayardan daha farklı cihazla ölçüm yapıldı diğerinden geçemediği için sizin dediğiniz üst test oluyor. Orda da bir kulağı geçti uzun uğraşlar sonucu ama diğeri tam geçemedi oda olabiliyor dediler hareket ettikleri için şuan 2 yaşında bir problem yok
Simiyy Kuzenimin çocuğuda geçememişti yine bir hafta sonra gittiler geçti rahat ol birşey olmayacak inşallah
Murat_annesi 3 defa girdik geçemedi pazartesi son kez deneyecekler yıkama dediler inşallah geçer çok endişeleniyorum aklıma kötü bişey getirmek istemiyrm ama işte
Minikkizimm Murat_annesi ilki dogdugu gün yapilmis gecememis hastanede 1 hafta snra kontrolde tekrar yaptirdik yine gecemedi bi kulaktan 3 gün snra tekrar gelin demisti ozaman gitti gecmistik 10. Gün falan oluyo
Murat_annesi Prensannesiii00 ayy aman olmasın zaten bebişlerimizde valla bnde çok korkuyorm ama içimden Bi his duyuyor diyr bilmiyrm ya hiç grçemeyince çok stres yaptım galiba
Gulsereen Benim bebeğim de ilk testi 1 günlükken yapıldı geçemedi, 10 gün sonra tekrar test yaptırdık tek kulaktan geçemedi. 25 günlükken bir daha yaptırdık geçti. Uyanıp kıpırdandıysa sıkıntı olabiliyor testte. Siz içinizi ferah tutun