DenizKizi Cemrelina ilk defa duydum ama ismi baya değişik ağzınma takıldı tribudat diyip duruyorum😊 zinco metsil nurse harvaves kullandim ama ise yaramıyorlar gaz zamani gelince geciyo ben inanmıyorum gaz ilaçlarına deneyimledim iki çocuğumda da
isabel Cemrelina bebek için olanı bilmiyorum fakat birkaç sene evvel çok fazla bağırsak şikayetlerim vardı bir süre kullandım bayağı rahatlamıştım ☺️ Siz n’aptınız bebeğiniz ne durumda 😊
Ayseguler Cemrelina ben kullaniyorum cok iyi geliyor 20 gunlukten beri veriyorum sabah aksam yarim olcek
Cemrelina DenizKizi gaz ilacı değil aslında ya onlar bağırsak düzenleyici biz veriyoruz ama gene gazını çıkartırken bizim yardımcı olmamız lazim. Doktor tribudatı verdi bana bugün hem rahatlatiyormuş hemde bı kaç gündür kakasını yapmıyor kızım kabizligada iyi geliyomuş
Cemrelina isabel gazdan dolayı verdi doktorumuz bende huy olmuş ilacı kullanmadan araştırıyorum kullananlara ters tepki yapiyomu diye bakiyorum☺️🤣
FtmElf Murez gaz ve kabızlık için verdi canım doktorumuz kakasını yapmakta zorlanıyordu ve gazı çoktu
Murez FtmElf yaaa bizde çok gaz sıkıntısı yaşıyoruz. Kabızlık derken kakasının kıvamı da sert mi bebeğinin yoksa geç mi yapıyor? Benim bebeğimde haftada bir yapıyor bazen fitil veriyoruz mecburen, ama kakasının kıvamı cıvık katı değil.
FtmElf Murez aynı şekilde bizim ki de cıvık ama geç yapıyor o kadar cıvık olmasına rağmen yapamıyor kendi kendine
Murez FtmElf şu an kaka sıklığı ne durumda peki? Ya bizde mi alsak ne yapsak? 7 güne ancak yapıyor kakasını, gaz bi yandan bıktık yemin ederim insanlıktan çıktık canım :(
FtmElf Murez allah kolaylık versin hepimize canım doktoruna bi danış ona göre kullan derim bek faydasını gördüm günde üç kere falan yapıyor