Polikistikannee Kızlar bikac gündür oğlumun cisi kokuyor rengi cok koyu değil sarı 5 ay 21 günlük anlamadim gitti hic kokmazdi önceden
Kahveliseker Polikistikannee benim oğlum da 5 ay 20 gunluk yaklasik bir haftadir bende fark ediyorum. Bezde koyu bir renk göremedim ben hava sıcaklığına yordum. Malum kocaman bez saatlerce kaliyor popoda.
Nurgrvn Polikistikannee idrar tahlili yaptırmanız gerek çok geç olmadan bizdede aynı sorun var sünnet yaptiracagiz
Kahveliseker Polikistikannee ben sadece mama veriyorum emmiyor. Dördüncü ayda mama dahil herseyi reddettigi zamanlarda da olmuştu ama şu sıralar su icirmeye çalışıyorum ve iciyor. Dediğim gibi aklima sicaklar geldi🤷🏻♀️
[silindi] Polikistikannee bi suyu arttırın yarında geçmezse dr test verirsiniz canım. Havalar çok sıcak biz Bile perişanlıyoruz. 🙂
Polikistikannee [silindi] Evett hemde nasil suyu zaten cok seviyor versem lıkır lıkır icer ben az veriyordum emzirdigim icin cok hareketli olduğundan terle atiyo belki de susuz kalmistir
[silindi] Polikistikannee evet oh içsin minnoşlar bizim üç küçük biberon bitiyor günde. Tabi bir yaşında.