brckm 21 gün oldu normal doğum yaptım ama kanamam hala devam ediyor ve rengi normal kan kırmızısı cok asırı değil ama günde 2-3 ped değiştiriyorum bu normal bi durummu zamanla geçermi bilgisi olan varmı?
Sedaahmet brckm benimde 16 gün oldu dogum yapalı. 4 gün önce kanamam kesildi .akıntım basladi ama ayakta fazla durunca, fazla oturunca kırmizı kanamam oluyor. Dikişlerimin hepsi dökülmedi hatta 😥 dikiş ağrısı cok oluyor bende 😥
smsmzyc brckm Sezeryan oldum 38 gün boyunca kanamam oldu sonlara doğru daha azaldı tabi 21 gün için çok normal canım.
Sevgi1 brckm valla bnm 10 günde kesildi gelir dediler daha gelmedi sari açık kahve leke şeklinde geliyo bebek pamuğundan koyuyom yetiyo 22 gün oldu erken bitti benim niye öle bilmiyorum
brckm Kuzumveben ya kimisi 1 haftadan sonra kan yerine daha cok akıntı geliyor yazmıs ama benim normal kan kırmızısı sanki adetin ilk günü gibi kanamam oluyor
Kuzumveben brckm normal canim bu durumun aklina cok takilirsa doktoruna sor istersen bu durumlar bunyeden bunyede degisiyor 15 gunde kanamasi bitende var mesela
M3rv3 Sedaahmet ya benimde dikiş ağrısı ve acısı var ne zaman geçecek çok merak ediyorum 7 gün oldu doğum yapalı
Elifcik34 Normal doğum yaptım 30. Güne kadar 2 ped değiştirdim 30. Günden 40 güne kadar da ara ara lekelenmeler oldu
Sedaahmet M3rv3 benim 18 gün oldu hala biraz ağrıyor canım. Özellikle cok ayakta durdugum zaman ve cok uzun süre oturdugum zaman ağrıyor. Ama tabi ilk günki gibi ağrımıyor. Yavaş yavaş hafifliyor acisı.