Cimenbebek Merhaba sevgili muciZe anneleri, bebeğim 34 haftalık doğdu 1 ay küvezee kaldı ciğerleri gelişmemişti. Şuan düzeltilmiş 3 ay 20 günlük kafasını tutuyor ama sallıyor sizce bu bir sorun mu. Sizin bebekler de böyle birşet oldu mu
okuyanannee Cimenbebek canım benim kızım da prematüre 34 haftalık doğdu 2 ay 21 günlük başını hafif şekilde dik tutuyor 10-15 saniye kese doktor normal tam kafasını tutması 6 aylıkken olurmuş , ek gıda kaçıncı ayda geçmeyi düşünüyorsun ? 1870 gr doğdu kızım acaba biraz erken mi geçsem diyorum ben
Sevda6767 Cimenbebek tam premature sayilmayiz 36 haftalık doğdular ikizlerim. Dört buçuk aylıklar. Daha tam tutamiyorlar canım düşüyor ya da sallanıyor ya da hiç kaldırmak istemiyorlar:) ben de arada takıyorum ama yüz üstü iyi duruyorlar diye sorun yoktur diyorum. Yanı inşallah yoktur
zeyzey77 Cimenbebek normal canım kızımda 34+5 doğdu 4 aylıktı daha tam tutamıyordu. 5 aylıkken tutmaya başladı
Cimenbebek Sevda6767 evet siz ikiz gebelik olduğunfan prematüre bile sayılmazsınız canım. Doktorunuza sordunuzmj peki hiç her ay kontrol ediyordur demi doktor
Sevda6767 Cimenbebek belli bir doktor takibimiz yok canım ama bir doktor iki ayliklarken kilolari 2.200 2.100 doğdukları için premature sayılırlar bazı şeyleri geç yapabilirler demişti. Üç ve dört aylıkken sağlık ocağında kontrole gittik ama sormadim
okuyanannee Cimenbebek evet normal dedi doktorumuz prematürelikle alakası yok her bebek de böyledir dedi