Muallime1 10 aylık oğlum ilk uykuya direnmiyor ama 2.uykuya aşırı direniyor saatlerce uğraş sonucu 40-45 dakika uyuyor tek uyku isteği mi bu ? Tek uykuya geçenler saat kaçta kalkıyorlar ve tek uykuya kaçta yatırıyorsunuz yardımcı olun please 🙏🏻🌸
drn5410 Muallime1 henüz 11 aylığız ama araştırdığım kadarıyla en erken 13 ayda tek uykuya geçiliyor 15. Ayda falan da geçenler var. 2. Uykuya direniyorsa ilk uykuyu kısa tutmanız lazım 1.5 saat uyuyorsa 1 saat 15 dk ya düşürün baktınız gene direndi 1 saate düşürün gene direniyor 45 uyutun şuan çok küçük tek uyku için çok erken en erken 13. Ayda geçebilir
Laden Muallime1 bir süre sonra geçer bu direnme merak etmeyin. Henüz çok erken. Ben 2 yaşında tek uykuya geçmiştim🌺
Karadenizlii Muallime1 Mevsim geçişi havaların ısınması etkilemiş olabilir diş sıkıntısı olabilir bana da biraz erken gibi geldi çünkü biz tek uykuya 14 15 aylıkken geçmiştik ikinciyi istemiyodu yada çok geçe sarkıyodu bu sefer gece uykusu daha geçe kalıyodu biraz oyalaya oyalaya ilk uykusunu öğlen saatlerine çektim şimdi öğlen tek sefer yatırıyorum ama sizin erken henüz dönemsel gibi geldi bana 🥰
Muallime1 drn5410 Ay evet bunu düşünemedim bak benim uyanık ilk uykuyu uzun uyuyor baya o ara alıyor demek uykusunu bunu deneyeceğim sağ olun bence de erken geçirmek istemiyorum ben de şu an en azından 13-14 aylık olsun
drn5410 Muallime1 evet evet bende araştırıyorum hep uyku konusunu bizimki 11 aylık henüz direnme yapmadı ama takip ettiğim sayfa da diyor 2. Uykuya direniyorsa ilk uykuyu kısa tutmanız lazım diye ordan biliyorum
Muallime1 AntiiSosyallKelebek Ayyy iyi bari zaten dişler geliyor veee 10.ay atak haftasıymış normal dimek ki ben de direniyorum bakalım
Muallime1 Laden Ooo sizin baya geç olmuş ama tabi her bebek farklıdır benim oğlum oldum olası uykuyu çok sevmez özellikle gündüz uykusunu bakalım ben de direneceğim uyutacağım 😂
Muallime1 Karadenizlii Evet erken zaten canım ilk uykuyu biraz kısaltırım o zaman 3 ay sabredeceğim artık ne yapalım 🤷🏻♀️
Laden Muallime1 benim kızımda sevmez. Özellikle gece uykusunu. Bebek gibi geceleri sürekli uyanıyor☺️ merak etmeyin çok sürmez geçer bu durum🌺
Muallime1 Laden Atak var sanırım canım bu ayda ondan öyle oldu neyse ben de direneceğim artık geçene kadar devamke 😂