Kuzeyim09 Merhabalar bebegım 3 bucuk aylik mersine gittik geldik her yeri isilik döktü nasil gecer bu ya sık sık yıkıyorum cok beyaz tenli kasimak istiyor kizartiyor lutfen yazarsanız sevinirim
Derincim2419 Kuzeyim09 kizim 2 yasinda. bizde olduk saglik ocagindaki doktor gul suyu surun dedi, doktor krem verdi, doktorunuzla gorusun isterseniz, gecmis olsun
Doganinannesiiii Kuzeyim09 mustela cicestale kremini almanı öneririm. 1 günde söndürüyor isilikleri. Veya Eylül Öztürk yeni bir stick krem çıkardı. Fit alive ona bakmanı öneririm
OZlem-gokalp Kuzeyim09 aynı durum bendese var sıksık yıka ve sonra bepanhane sensitive sür kalıntısını alıyor
Aselminaannesi_55 Isilik olmasinin tek sebebi sicak bulundugunuz ortam cok sicaksa bebekde kizarik isilik oluyor
k2021 Kuzeyim09 benim kızımda beyaz tenli ve teni çok hassas mustela kullanıyoruz doktorumuzun önerdiği bir seri vardı onu kullanıyoruz mutlaka doktorunuza ya da ezcane danışıp alın çünkü cildine göre veriyorlar
Balteknem Kuzeyim09 canim isilik olduguna emin misin yani kasidikca sulanmiyor parlamiyor dimi yayilmiyorda
Balteknem Kuzeyim09 benim kizimda isilik oldugunda pudra kurutuyor birde mustelenin kremi vardi almistim cok iyi geldi geçirdi
Balteknem Kuzeyim09 temra olabilir dicektim canim sulanmali parlak birsey olsaydi eger sivilceler mustelanin var geciriyor