nazliii Merhaba! Arkdaslar sezeryan sonrası ebebekte satılan korseden kullanan varmı ? Ben 1 ay oldu doğum yapalı , 15 gündr de bu korseyı kullanıyorm ama amlyt yerını biraz tahriş yaptı ve ordakı yorumlar gbi sertleştrmedi karnmı hemen sizler ne yaptınız ?
DorukAtadry nazliii ben 55.günümde kullanmaya başladım dikişlere zarar gelmesinden korktuğum için. 1 haftadır kullanıyorum baya toparladı. İstersen sen de ara ver dikişlerin düzelsin öyle kullan 🤔
Kbraugur nazliii neden bu kadar geç başladınız kullanmaya? Benim ikinci bebeğim 24 günlük doktorum 5. Günden itibaren kullanabilirsin atlet üzerine dedi o günden beri kullanıyorum toplandı bile göbeğim
nazliii Peki sendemi ebebektekinden kullandın ? Aslnda bi zarar yok gbi ama tam dikişin oldgu yer değil bıraz üstüne denk gelıyo oda asagıya baskı yapıyo galıba hafif kaşıntı oluyo 🤔🤔
DorukAtadry nazliii aynen canım ben de e bebektekini kullanıyorum doktorum spor ve diyetle geçeceğini söyledi korse çok da önermedi ama yaz geliyo artık diyerek aldım en küçük bedenini, artık rahat kapatıyorum inmeyen bi kısım vardı orayı düzeltti şimdiden. Kaşıntı olmadı bende ama sizin dikişler tam iyileşmediği için olabilir 🤔
nazliii Simayyy Ben de atletin üstünden kullanıyorum . Ne zamandan beri kullanıyorsunuz toparlanma oldu mu 🤔😌 ?
Simayyy nazliii 15. Gün kullanmaya başladım 1 ay kontrolümde rahim iyi toparlamış dedi doktorum şuan 3 ay oldu gece yatarken takıyorum üç saat baya toparladı bi de kilo verebilirsem eski haline dönerim
Kbraugur nazliii korse almadım elimde vardı kayınvalidemin bel korsesi 🤪 ebebekteki korseye çok benziyor onu kullanıyorum ama yamuna mıydı neydi o korselerde gözüm yok değil 🤔
nazliii Simayyy benimde rahim toparlmş onda sıkıntı yok çok şükür göbek falanda hamilelikten onceki halim gibi ama bi eskisi gbi sımsıkı değil gbi sırf oyuzfen aldım yorumlarına bakıp ama bende hemen sıkı bi deri yapmadı 🤔 galiba ben biraz fazla beklentideyim 😝
Simayyy nazliii 34 bedendim gebelik öncesi 55 kiloydum 76 ile Doğum yaptım şuan 65 kiloyum on kilo fazla var
nazliii Kbraugur o yamunaların daaha uygunları var hatta herkeste cok memnun intstgramda emba korse var oraya bı bak derim 😌
nazliii Simayyy aynen spor cok cokkk etkiliiiiii, ben hamillkten once 55 kiloydm 66 ile dogma grsm şmdi 58 kiloym, hamilelkte 5. Ayıma kadar spor salonunda calsydum cok etkisi oldu ama şmdi dikişlerme zarar verır dıye bi süre dha beklıyrm 😞😞
nazliii DorukAtadry aslnda dikişlerde düzeldi gbi ama bilmıyorumki kadıntı yapıyo neyse bakalm bi süre daha kullanym olmazsa bırakcm 🤔