Sndskrsn 14 aylık bebeğim var normalde gündüz iki uyku yapıyoruz birer buçuk saat toplamda 3 saat olcak şekilde bu ara uykusunun birini baya uzun uyuyor diğer uykuya saat kalmıyor 😒 tek uykuya geçiş böyle mi oluyor ne yapayım
Senemmm11 Sndskrsn evet tek uykuya geçmek istiyor. Bu şekilde olacak artık bir uykuyu daha uzun süre uyuyacak ikinciye gerek kalmayacak canim. Oglum 12 aylık iki kere uyuyor 40-45 dk kadar o bile bazen ikinciyi uyumak istemiyor ama tek uyku için daha erken olduğunu düşünüyorum ikinciyi de uyutuyorum
AntiiSosyallKelebek Sndskrsn Aynen öyle oluyor 14 aylıkken geçti ama şuan diş sorunu yaşıyoruz çok saçmaladı uykuları
Necla61 Tuba akşam kacta uyuyor bu ara dış sorunu vardı ve baya değişti düzenimiz 8 de kalkıyor 11 gibi uyuyor nerdeyse 2 ye kadar sonra 6 7 gibi uykusu geliyor uyuyor bir daha 11 de uyuyor dış sorun var diye çok mudahele etmedim ama 11 çok geç
Tuba Necla61 benimki sabah 7de kalkıyor, öğlen 12-13 arası yatıyor, 16 gibi kalkıyor sonra akşam 20-21 arası yatıyor. Bu sıralar benimki de diş sıkıntısı yaşıyor ve kesintisiz uyuyan çocuk bi kaç gecedir 2-3 arası kalkıyor ve sabah 5e kadar uyumuyor🙁