Burculiceee Arkadaşlar merhaba bugün olduk aşılarımızı sabah 10 gibi sorum kaç saat sonra ateş vs belirtisi olur ya da olmazsa yarın olma ihtimali varmı
tugbakdemir Burculiceee Benim kızım 2. Ay aşısiyla birlikte rota aşısı da oldu hiç bir yan etkisi olmadı şükür ateş vs
Koala06 Burculiceee Ateş olursa bugün olur canım yarına kalmaz bence. Benim oğlum sadece huysuzlanmıştı az birşey o kadar
elifgurzlu Burculiceee benim bebeğim de 2 ay 11 günlük bu sabah olduk 2 bacaktan 1 koldan birde rota olduk elim yüreğimde bekliyorum acaba ateşlenecek mi diye 😥 inşallah kolayca sorunsuz atlatırız hepimiz 🙏🏼
Mucizem0407 Benim kızım da sabah oldu asısını akşama doğru 4 buçuk gibi ateşi çıktı calpol verdim sonrasında biraz huysuzlugu oldu ama uzun sürmedi. Her bebek ateşlenmiyormuş insallah olmaz olursa da dikkat edersin calpol verirsin Allah’ın izniyle geçer
Keskeuyusamm Bugün çıkarsa çıkar canım diğer güne kalmaz diye düşünüyorum ki olacak diye de bir şey yol canım merak etme
Burculiceee elifgurzlu şuan bir sorun yok ben eve geldiğimizde bir çay kaşığı calpol verdim ama akşama ne olur bilemem gece nüks eder ya böyle şeyler beklemedeyim sizin gibi atlatırız inş sorunsuz rota aşısını kaç tlye yaptırdınız acaba
elifgurzlu Burculiceee evet rotateq diye bir marka vardı oda 250 TL ydi bu 3 doz yapılıyormuş ama rotarix 2 doz oluyormuş
tugbakdemir Gizem9565 Bı iki dozluk olanı varmış bide 3 doz olanı. Yok ilki 2. Ayda ikincisi 4. Ayda yapılıyormuş. Rota risk iki dozluk olan