Yahya_17 Uzun vadede kullanabileceğim birşey istiyorum fiyatida uygun olsun. Kızım 1 aylık gazdan dolayı hafifte olsa beşiğinde sağlamadan uyumuyor kendiliğinden salanan gittiğim yerlerde goturebilecegim bir ana kucağı veya benzeri birşey arıyorum
nazmeliselifikra Yahya_17 fisher price ana kucağı ve sallanan sandalye var 9kiloya kadar salıncak daha sonra da 18kiloya kadar sandalye olarak kullanılıyo biz aldık şu an sallanan ana kucağı olarak kullanıyoruz memnunuz özelliklerine bi bakın isterseniz ☺️
Linaveannesii Yahya_17 nuna ana kucağını öneririm bende arkadaş tavsiyesi ile almıştım kızım kucak delisiydi şimdi bunda uyumaktan keyif alıyor 6,5 aylık oldu hala bunda oturur ek gıdasını veririm ve 40 kiloya kadar taşıdığı için uzun süre kullanabilirsiniz
Mom9870 Yahya_17 Kademeli sallanıyor, uyku moduna göre kafa kısmını indirip kaldırabilirsiniz, dönencesi ve müziği var.
Beyzza Uzun vade derken zaten 5 aydan sonra kullanılmaz bence oturmaya başlayınca orda kısıtlı hareketle durmaz sıkılır ben 110 tl ye baby plus almıştım hiç bi özelleği olmayanlardan ama çok memnun kaldım
Yahya_17 Beyzza kayinvalidemlere giderken goturebilecegim birşey istiyorum. Sabah gidip gece geliyorum bazen en azından rahat eder diye düşündüm
Mom9870 Yahya_17 Bütçeniz ne kadar bilmiyorum tabii, ama kolaylık açısından çok faydasını gördüğüm için yazayım dedim.
Yahya_17 nazmeliselifikra evet baktım o da güzelmiş hem 18 kg kadar tasimasida ayrı güzel. Bende sevdim yemeğinde yedirebikirim ek gıda döneminde
Yahya_17 Linaveannesii evet onlar çok güzel gözüm kaldı diye bilirim ama.iste keşke her istediğimizi alabilsek 🤭