Ahkukulivahkukuli Mesela sunu okuyorum uyuyor sunu okuyorum nazar için huysuzluk icin vs diye okuduğunuz bildiğiniz dualar neler kızlar
Rubab_Mommy Ahkukulivahkukuli Ayetel Kursi Felak Nas Ihlas ve Kadir surelerini okuyorum.Hem kizim icin hem kendimiz icin.Bide mesela birinin nazarinin degmesinden korkuyosam .Atiyorum misafir geldi oturuyoruz aa kizin ne guzel rahat yemegini yiyo falan diyince icimden MaşALLAH La havle vela kuvvete illahu billahu aliyyul azim diyorum.Annemden kalma bi alişkanlik.Işe yaradiginida duşunuyorum☺Bunu tek bebegimm icin degil kendimizle ilgili konular oluncada okuyorum😄
theAna Ahkukulivahkukuli İhlas Felak Naz Fatiha Ayet’el Kürsi 7şer okuyorum bebeğim için. Onun dışında evde tvden Bakara, Yasin falan açıyorum oğlum da dinliyor.
Momndssd Ahkukulivahkukuli bazen bakara suresini açıyorum YouTube dan. Felan nas ayrtel kürsi okurum hep
SeverusSnape Ahkukulivahkukuli nazar için ben de bunları okuyorum. Bir de uyuduğunda başucunda bunu açıyorum.
Ahkukulivahkukuli Rosaa insirah süresi çoğu dert vs icinde faydalıymış bende okumaya gayret ediyorm. Acaba okurken abdetsli olmak gerekir mi bilginiz var mı
Dilos01 7 uyuyanların ismini okuyorum intentten yazıyor birde 7 tane insirah süresi okuyorum fatiha süresi ile en son da da vecealne nevmekum subate diyorum uyuyana kadar söylemen gerekiyor uyuyor oyle dün kayınvalide gile gitmistik sevdiler baya eve gelince uyumadı ağladı bunu okudum biraz olsa da sakinleşti sukur
Ahkukulivahkukuli Rubab_Mommy cok güzel bilgiler verdin canım teşekkürler bende masallah tebarekallah diyorum genelde o an nazar duasi okuyorum bide
Dilos01 Ahkukulivahkukuli evet cnm kolay ezber okuyunca daha kolay oluyor ben ilahi ile uyutuyorum birde
Rubab_Mommy Ahkukulivahkukuli Rica ederim canim benim.Aradada Bakara suresi aciyorum aile huzurumuz icin🥰Gercekten iše yaradiginida gordum.
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli 11 salavat 3er kere felak,nas,fatiha,nasr,7 kere ayetel kürsi sonra yine 11 salavat okuyup üflüyorum elime bebeklerin her yerine sürüyorum Allahın iznizyle görünen görünmeyen tüm şerlerden korur
Dilos01 Ahkukulivahkukuli aynen cnm ediyor valla hele ki çok ağladığı zaman rabbime inanarak ve güvenerek okursan Allah’ın iZniyle etkisini gösteriyor
Mirac_bbk Ahkukulivahkukuli Ayet el kürsi Nas Felak 3 İhlas 1 Fatiha hergün okumaya çalışırım kaza bela pis nefis sağlık için ☺️
Dilos01 Haticelif Debernuş, Sazenuş, Kefestetayuş, Kıtmir, Yemliha, Mekselina, Meselina, Mernuş." intrntte daha ayrıntılı bi şekilde yazıyor ordan bakabilirsiniz daha sure var cunku ben bi kısmını yazdım isimleri bunlar sadece