morkalp Hangi etiketi seçeceğimi şaşırdım o kadar dardayım yani 🥲 7 buçuk aylık oğluşum var son zamanlarda çok yoruyor beni… gözü beni görmeyince ağlama krizine giriyor Gece meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor Yanımda uyumak istiyor beşiğine girdiği an ağlıyor Uyurken sürekli yuvarlanıyor mızmızlanıyor uykusunda kavga ediyor sanki Sürekli memnuniyetsiz sürekli mızmız sürekli oyun ilgi istiyor arkamı döndüğüm an başlıyor ağlamaya Alt iki dişimiz çıktı şu an üsttekilerde ses Seda yok Yemek yemiyor çoğu zaman ağzını kilitliyor bezen meme içmediği oluyor 4 saat falan Uykuya dalmakta çok çok zorlanıyor ayağımda sallamama rağmen 1 saati buluyor dalması…. işte böyle arkadaşlar 🥲🥲🥲 oğluma ne oluyor hiç anlamıyorum ve çok yorgunum.. eşim yardımcı olmuyor olamıyor çünkü babasında asla durmuyor inanın tuvalete bile nasıl girip çıktığımı anlayamıyorum 🥲🥲 YORULDUMMMMMMMMMM 🥲🥲🥲
Mertin_annesi morkalp Allah yardımcın olsun ya bende aynıyım ayamda sallıorum sırf uyusun die bırakamıprum ayaklarım çürüdü yatağa bırakınca direk uyanıo ayrıca alt komşu aşırı ses yapıo
sevimeyuboglu61 morkalp 4 saat meme almaması normal, diğer husyuzluklar dönemsel bunlar da geçecek sabır demekten başka elimden başka bir şey gelmiyor. 2.5 yaşında ve 5 aylık 2 oğlum var 😍
morkalp Mertin_annesi ayyyy alt komşu ahhhh kaç leş yaptığını bile biliyorum oynadığı oyunda o ayrı bir dert zaten