Sevda6767 Kızlar bebekler kaç aylık bilinçli bir şekilde kelime çıkarırlar. Bütün gelişim görevleri gibi konuşmak da bebekten bebeğe değişir biliyorum ama sizlerin kaç aylıkken ilk sözcüklerini çıkardı?
deleted2310 Sevda6767 Hazır ol bebeğim erken konuştu diyenlerle diğerleri arasında savaş çıkacak ve postunu katledecekler 😎
Alpcan Sevda6767 Benim oğlum 6 aylıkken ilk ba ba dedi daha sonra dede demeye başladı babayı unuttu 😀 şimdi 8 aylık ba ba de de diyor. Bu arada babamz cezaevinde. Babası gideceği gün ba ba dedi uzun bir süre söylemedi görüşe gitmeye 2 gün kala sabah uyandığında ba ba diye uyanıp aksama kadar sayıklıyordu. Bilinçli söylemez belki ama çocuklar herseyi hissediyor ☺
Hemsreanne35 Sevda6767 benimki 10 aylık brr diye tükürük çıkarmaktan başka birşey bilmiyor 😂 daha öyle ba de filan yok
Birgaripanne Sevda6767 Anne, babayı bilmiyorum ama kızım 6 aylık em diyor ben acıkınca dediğini düşünüyorum.
Sevda6767 thelake yaaa :) ciddi soruyorum yaw :) kıyaslama postu değil bu. Zaten onun gırgırı döndü. Çok güldüm onlara :) :)
Pembikpanter thelake oda bir şey mi hıı benim oğlum seçim sonuçları yorumluyor 5 ay 12 günlük 😒😒😒 akıllı oğlum Başkan olacak 🙋🏻♀️
Sevda6767 Bu arada benimki konuşmuyor daha. Post açma amacım ne zaman konuşur ortalama hangi ayda. Yani amacım hava atmak değil :)
Brglbray 7 buçuk aylık oğlum eşimi görünce baba baba diyor ama bilinçli kesinlikle demiyor eminim. Yaşına kadar çok bilinçli bi şekilde de diyeceğini düşünmüyorum ben canım bebekler değişebiliyor 9-10 aylık civarı tanımlayabilirler diye düşünüyorum ama bilinçli derler mi bilmem
Sevda6767 Brglbray birçok kişi gibi ilk bebeğim olduğu için tecrübelerden yararlanmak istedim. Ben de tahminen yaşı bulur ortalama diye düşünüyorum ama öğrenmek istedim. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canm
Sevda6767 Alpcan oyy kurban olurum onun hissedişine. Hece bizde de var ama görüp o kişinin o kavrama ait olmasını öğrenme zamanını merak ettim. Bu arada Allah kavuştursun sizi..
Mervebtnrr deleted2310 ya benim kızımda 5 aylık bugün annnn neee dedi bastıra bastira😂😂 ben bi an şaşırdım olabiliyomus demekki 😂
alyasura deleted2310 canım ciddimisinnn ya benim ki ara ara an an anne demeye çalşıyor 5.5 aylk ama gel diyemiyor🤣🤣
Birbilen deleted2310 oda bişey mi benimki 6 aylık anne corbama tuz atar mısın diyor 😂🙈 thelake @Sevda6767 Var mı arttıran 🤣