arc-1521 50 günlük bebeğim anne sütü işe besliyorum çok gazlı, akşam üzeri 5-6 gibi başlıyoruz ağlamaya geceye kadar ne uyuyor ne duruyor, doktorumuz sab simplex gaz damlası verdi ama işe yaramıyor önerebilceğiniz başka damla veya öneri var mı
Dilara61 arc-1521 bio gaiga bagirsak duzenliyici ben kullandim cok faydasini gordum bebegimde hic gaz olmadi allah sukur
minnosum25 arc-1521 nurse harveys tek kelime ile çok güzel kolik bebisi olan biri olarak diyorm biz çok faydasını gördük ve baya rahatladı
Busra01- arc-1521 çiğ sebze meyve ve gaz yapabilecek laktozlu yoğurt süt bile tüketmiyorum bebeğimin gazı çok azaldı sabaha kadar ağlayan bebeğim rahat uyku çekmeye başladı 40 günlük çoğunluk anne sütü veriyorum günde bir kez mama
Busra01- arc-1521 evet yapar biz bebeğimizi kolik sanıyorduk gören Allah yardım etsin diyordu gaz yapan şeyler araştırdım hepsini bıraktım sadece muz yiyorum meyve olarak ceviz ve laktozsuz süt yumurta patates her ihtimale karşıda kimyon içiyorum nasıl rahatladığını gördükten sonra siz de tüketmezsiniz gözünün içine yakıp yardım ister gibi ağlıyordu elimden bişey gelmez sanıyordum ama geliyor
Fatma-Deniz arc-1521 canım merhaba bebeğin hayırlı olsun sana sadece kimyon diyebilirim. Gerçekten harika birşey sen bol tüket yemeklerde yoğurtla filan bebeğine de kendi sütünü damlat kimyona onu ver gaz filan olmayacak … ☺️👍🏻