nur0147 Kizlar bebeklerinize ne zaman emzim vermeye başladinjz? Emzirem anneler emzikten sonra bebeginiz emmeyi birakti mj?
Mom587 nur0147 ben 1 ay sonra verebildim alıştı aldı daha doğrusu. Bnde çok korktum meme reddi yapar sakin verme dedi hemşire ama öyle bisey yapmadı bizde. Dr ver demisdi sonraki süreçte. Biz uyuya geçişte kullaniyoruz suan 3 aylik.
mechule nur0147 ilk doğduğundan itibaren verdim ben meme reddi yaşamadık. İlk aylarda emip uyuyordu zaten gerek duymuyordum. Sonrasında sadece uykuya geçişlerde verdim. 13 aylık daha yeni bıraktık emziği.
nur0147 Mom587 gün içerisinde veriyor musunuz yani emzigi ariyoe mu yoksa sadece uyku gecislerinde mj
Mom587 nur0147 aaramio emziği. Uykuya geçerken ben kendim veriyorum. Vermesem de uyur ağlar ama daha kolay oluyor uykuya geçiş. Sonrasında alışıp istermi buyudukce bilemem ama herkes veriyor ünlüler bile . Biriktirilir bi sekilde
mechule nur0147 alıp alıp beşikten aşağı atıyordu bende vermedim bi daha çok kolay oldu ☺️ Ama dediğim gibi sadece uykuya geçişlerde alıyordu o yüzden bir bağımlılık olmadı
nur0147 mechule oy maşAllah :) ben de vermeyi düşünüyorum uyku gecislerinde çünkü sürekli emme refleksiyle karşılaşıyorum bu da beni zora sokuyor. Suan iki haftalikiz Allah nasip ederse bir aydan sonra vercrm
mechule nur0147 uykuya daldıktan sonra da çekin ağzından istersniz sürekli emmesin ben öyle yapıyordum. Daha minikmiş kuzucuk Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah❤️
zeyzey77 nur0147 emzik istemiyor benim ki . Ben varken emziği ne yapacak sürekli memede uyumak istiyor sadece
nur0147 zeyzey77 suan benim ki de öyle canim. Iki haftalık olduk surekli emme refleksiyle karşılaşıyorum ne zaman memeden ceksem ağlıyor uykusu desen hafif o yüzden 1audan sonra uyku gecislerinde vermeyi düşünüyorum acikcasi
minnosum25 nur0147 40 ı cktğnda kendi havada kaptı 😅o gün bugündür emzik kullanyor ve emmeyi bırakmadı
minikaa nur0147 ben doğumdan sonra 3-4 gün içinde verdim. Çok alışır falan diye tereddüt etmedim hiç. Ona rağmen çok alışmadı şuan 8 aylık sadece uyuyacağı zaman alıyor gün içinde emmiyor 😊
nur0147 mechule çok zarifsiniz ❤ Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Aynen öyle yaparım insAllah :)
Cicek_Gokce46 nur0147 2.5 aylıkken milletin zoruyla verdim ve 2 hafta emzirme de sıkıntı yaşadım emziremedim sağıp verdim şükür sonra düzeldi ama emzik kadar insanı zorlayan bir şey yok diyebilirim yani bana göre 🙄