KamalRamal İkizlerime yemek çatdira bilmirem imkan yoxdu 6 ayliğlar baska ne vere bilirik yemeleri için?
Minnossareannesi KamalRamal Ne yazdığınızı tam anlamadım ama, sebze püreleri yapabilirsiniz enginar, bezelye taze fasülye, havuç, patates, kabak bunları yiyebilir. Meyveleri yiyebilir
KamalRamal Gulenes yemek yeyirler amma başka şeyler ne vere bilirim?şut iciyorlar ancag bide banan yeyirler.men azeriyim)
maestro KamalRamal inek sütü 1 yaşına kadar verilmez. 3 gün kuralı ile tadım yaptıracaksınız. google ile araştırın hangi yiyecekler, nasıl verilir?
Gulenes KamalRamal anladım canım hem mama hem meme gidiyorsunuz bende öyleyim. Ben yoğurtla başladım daha sonra püre verdim. Çorba yaptım. Verilebilecek sebze meyvelerden. Elma armut muz avakado kayısı şeftali kırmızı erik patates kabak havuç enginar taze fasulye brokoli karnabahar bunlardan verebilirsin şimdi. Zeytinyağı köy birere tatlı kaşığı gun de yemeğe 3 gün bir meyev yada sebzeyi tattır daha sonra diğe meyve sebzeye geç. Inşallah anlamışsındır yazdığımı sevgiler
KamalRamal Minnossareannesi Men Azerbaycanliyim)ona gore anlamiyorsunuz canim.tamam cox teşekur ederim Minnossareannesi