34_21_23 35 günlük olduk 3 gün öncesine kadar emerken hiç problem yaşamıyorduk ama son günlerde biraz emdikten sonra bırakıp bağırıyor sonra tekrar meme arıyor tutuyor sonra tekrar bağırıyor bu işlemi art Arda yapıyor neden olduğunu çözemedim 😒
ForMySon 34_21_23 Gazı vardır veya burun tıkanıklığını kontrol edin, belki nefes alabilmek için bırakıyordur memeyi.
30undabiranne 34_21_23 bizimkide yapıyor burun tıkanıklığından ben açıp tekrar devam ediyorum yoksa çığlık çığlığa
Mec 34_21_23 sakın meme reddi falan deyip biberona geçme canım öyle hataya düşen çok oluyor ne yazıkki benim bebe de çok yapardı benimki uykusu çok sıkıştırınca yapardı, ya uykusu çok sıkıştırmıştır ya gazı vardır ya da toktur Alah kolaylık versin :)
34_21_23 ForMySon ikisine de baktım burun tıkanıklığı yok gazını da bırakınca ağlayınca kaldırıp bakıyorum olsa çıkarıyor veriyorum yine aynı
JackDaniels 34_21_23 alttan çıkarıyor mu? Nereden biliyorsunuz ayrıca gazının olmadığını 🤣 Gaz çıkarınca içerde kalabiliyor oda sancı yapjyor
aysenurbahadir 34_21_23 alttan gazını çıkarıyor mu karnına masaj yapın ayaklarını kendine doğru çekmeye başlar zaten muhtemelen alttan gazı vardır
34_21_23 aysenurbahadir çıkarıyor canım ya kakasını da gazını da çok rahat yapan bi bebek sürekli kaka yapar hatta. Bende karnında belki vardır diye gaz düşüncesiyle kaldırıp pat patlıyorum gaz yok sakinleşiyor memeye bırakıyorum yine aynı. Az gelince mi sinirleniyor diye düşünmedim değil
34_21_23 JackDaniels komik bişey göremiyorum yazdığın da ? Gazı yok memeden bırakınca gülüyor sakin sesi sedası yok gazı olsa normalde de rahatsız olur. Memeyi alıyor bağırmaya başlıyor. Az çok bizimde mantıklı bir yorumumuz oluyor tatlım
gzdeses @34_21_23 aynısını biz de yaşıyoruz bebeğim 1 aylık memeyi bırakıyor ağlamaya başlıyor sonra tekrar aranıyor savaş veriyoruz resmen memeyle :(
Mec 34_21_23 kesinlikle :)) anne sütü bebek için Allah tarafından verilmiş en güzel en eşsiz nimet Rabbim bütün annelere bol bol süt versin inşallah
JackDaniels 34_21_23 olur👍🏼 Bizde gazını fokur fokur çıkarıyo ama yinede huzursuz diye dr götürdük çok gazı var midede dedi. O yüzden dedim anlamıyor olabilirsiniz. Ben hemşire olduğum halde çok gaz çıkarıyo diye sancı olacağınu düşünmemiştim
34_21_23 JackDaniels evet olabilir bunu belirtebilirsin ama dalga geçer gibi gülücük koymak biraz sinir bozucu olabiliyor. Teşekkür ederim
barbiee 34_21_23 sütünüz tanzikli geliyorsa yani hızlı akıyorsa yutamıyordur oyuzden olabilir… veyada gaz sancisi olabilir