Hayal26 cocomelon hayır bibs denemedim ama alsammı diye düşünmedim değil boşa para da vermek istemiyorum bilemedim
Hayal26 Birprensesannesi27 uyuturken Bi kaç kere denedim ama ben parmağımla tutunca emiyor ve uyuyor ama emzirerek uyutmak daha kolayıma geldi parmakla destek vermektense memede uyuyor bazen 😂
habibe_kzlkaya Hayal26 Benim ilk kızım avent tuttu. 2.kızım wee, avent tutmadı emziği sevmiyor bi kaç kere emiyor geri atıyor.
Evos_ Herkes aventi tutar diye 2 tane avent almıştım bebeğime ama sırf renkleri ve şekli güzel diye kıyafetine göre verir foto falan çekerim belki düşüncesiyle 3-4 tane de bibs almıştım doğduğu gün hastanede yanıma bibs i aldım dedim nasılsa ilk gece emzik vermeyiz bi ağzına koyar resim çekerim şap diye tuttu onu imkanı yok aventi tutmuyor bibsleri kullanıyor 😂 işime geldi gerçi ama alacağını onu hiç düşünmemiştim seninki de avent tutmadıysa bibs dene bence
[silindi] Anne sütü emiyorsa hemen emzik emmeyebilir.benim kızımda hiç emmedi 6 aylık olunca emmeye başladı.ilk zamanlar emişme bol olduğu için pek ihtiyaç duymuyordur yani,muadiline :) 5 6 aylık olunca tekrar deneyin bence.