Merhaba 24 günlük bebeğim var Çok gazlı ve gürültülü kaka yapıyor ben rezene(tane) ve kimyon çayı içiyorum Günde 2 fincan az birşey çay kaşığının ucuyla onada veriyorum ama kafam.karisti vermeli miyim verince rahatlıyor sanki verme diyende oluyor
Eymenimmm bana doktor verme kendin iç demişti
Eymenimmm banada doktor verme dedi annem ver dedi verdik 😬
Eymenimmm ben de tohum olarak demliyorum rezene kimyon anason çayı. Günde 1 fincan içiyorum gazını rahat cıkarıyor çaydan mıdır bilmiyorum ama 🤷🏻♀️ Yediklerime de dikkat ediyorum
Eymenimmm bizim doktorumuz ver demişti verdim bende rahatlıyor 3 aylık sorun yaşadığımız zaman yine veriyorum
Eymenimmm ben 4 aylık olınca verdim ilk. Şimdi 6 ayı geçtik arada veriyorum
Ya öyle ama gerçekten çok rahat gaz çıkarıyor aslında gaz ilaclarininda kimyon ve rezene var kimyon için değilde rezene sıkıntılı diye biliyorum gaz ilaçları ise yaramıyor ama çay rahatlatıyor caresizim 😭
Fatmahumagok benimki küçük işte 24 günlük daha o yüzden çekimser kalıyorum
Ben vermiştim doktorumda ver dedi çok rahatlamıştı
Eymenimmm ben bazen içince sadece bir kaşık veriyorum çay kaşığı rezene anason çayi sallama 😂 kendi kendine zirtlatouo yatarken çok ağlarsa gaz damlasi veriyorm D3 e basladin mi sen
Eymenimmm yok ben o günlerde de vermiştim cnm
Sevgi1 evet başladım sizinki bebk ne kadarlik
Tazeannecik ya benimki küçük işte rezene 4 yaştan önce tavsiye etmiyorlar beyin gelişimini etkiliyor diye ay ne biliyim ya çocuğum rahatladım diye yapmadığımız şey kalmıyor
Eymenimmm aynı 22 gün ne kullaniyo
Eymenimmm daha 2 gün önce yopun gaz yüzünden acile gittik. Bnde 2 gündür geri vermeye basladım
Sevgi1 Biogaia kullanıyor şuan