Miniktavsan Kızlar kan sayımı yaptırdınız mı? Biz yarın kontrole gitcez bu ay kan değerine bakılcakmıs. Yaptıranlar aç tok gel diye bişey dediler mi size damardan mı aldılar parmaktan mı kanı?
Sltnbl2018 Miniktavsan tok götürdük ama bebegim çok ağlamıştı çok pişman oldum ama bakıldı kolundan alınıyor
Sblgzgn Miniktavsan bizim 8. ayında yapıldı ve elinin üstündeki damardan alındı. Bebeklerin ellerinin üstünde yağ dokusu olduğu için ackmıyormuş, gerçekten de kan alınırken bebeğim hiç ağlamadı.
Ntugba Miniktavsan özel hastanede yaptirdik biz 15 dakikaya çıktı . sağlık ocagi istemişti ama burdakiler biz alamayız dediler
Miniktavsan Sltnbl2018 bende çok kötü oluyorum sarılık olduğunda sürekli kan alıyorlardı delik deşik olmustu kolları. Hala kan alma diyince fenalasıyorum 😨
ErtugrulAnnesii Miniktavsan bizde 8. Ayda verdik toktu ama aç veya tok diye bişey dememişlerdi kolundan aldılar 🙏🏼
Deletedmom37 Miniktavsan Doktor 8. ayda kan alacaklar dedi. Sağlık ocağı 8. Ayda çağırdı ama kan alacağız demedi. Gidince eğer almazlarsa sorucam.