Medya Merhaba sevgili anneler benim oğlum 11 aylık ek gıda sürecimiz biraz sıkıntılı geçiyor eline bişey alamıyor özellikle de ıslak bişeye dokunamıyor… Pütürlü vermeye çalışıyorum ama sürekli öğürmeler kusmalar oluyor ne yapacam bilmiyorum.. Önüne bişeyler veriyorum kendi yemeye alışsın diye ama yok maalesef ve bu son zamanlarda resmen zorla bişeyler yedirmeye çalışıyorum
Morfrenk Medya ek gıda için bir şey diyemem ama duyu oyunları yapsanız iyi olur, suyun içine atacağınız temiz bulaşık süngeri olabilir, bezler atıp onlara dokunmasını sağlayabilir vs şeylerle dokunmadaki sıkıntıyı halledin bence önce
Medya @Morfrenk yani haklısınız ama söz konusu sadece yiyecek olunca böyle mesela suyun içinde gayet neşeli oynuyor falan bir problem yok sadece yiyecekleri tutarken böyle 😞
Medya @Morfrenk hayır hiç ara vermedim çünkü sütüm tek başına yetmez artık ona aç kalmaması için ara vermedim hiç
Medya Ayrıca böyle bir sıkıntım da var bu aralar adam akıllı emmiyor da ya sadece geceleri valla napcam hiç bilemiyorum
Medya @AlpBeyinAnasi hiç bilmiyorum ki yaklaşık olarak 10 gün oluyor herhalde süt emmiyor sadece geceleri uyku sersemiyken çok az emer o kadar… İki tane diş çıkardı böyle bir sorun yaşamadık ama şimdi bilmiyorum benim de aklıma dişten başla bişey gelmiyor…
Deletedmom5284 Ellerine zeytinyağı sürüp oyuncak ver kaygan şeylerden huylanıyor olabilir alışmasını sağlar, bende de var o elime yağlı ıslak birşey bulaşınca midem kalkıyor ürperiyorum 😂
Medya @Deletedmom5284 bunu yarın deneyecem inşallah 🥰😂🙏🏻 Çok teşekkür ederim valla işin içinden çıkamıyorum maşallah bazı videolara denk geliyorum bebekler almış ellerine bişeyler yiyorlar benim oğlum daha dokunamıyor bile