Zehrayaz345 kızıma Ağustosta Nasip olursa ilk doğum gününü yapicam evimde konsept içinsize danışayım dedim masa örtüsü, balon vesaire süsleme malzemeleri bunları güvenilir olarak hangi siteden almalıyım?
AgentMom Zehrayaz345 Eylül de yapacağız nasipse abimiz çakıl olsun diyor. Fred çakmaktaş izlerken aklına gelmiş. Benimde aklıma yattı. Kbk markete bakın balonlar ve hazır setler var. Kıyafet için arden kids turuncu tütülü , çakıl şortlu takım ya da mamascolors çakıl kıyafeti.
Deletedmom0099 benimki böyleydi, süsleri ve kıyafeti de bu linkten bulabilirsiniz; https://ty.gl/uyjsqnx
Zehrayaz345 Deletedmom0099 balonları kendimiz mi sisiriyoruz şişirme aparatida varmı icinde nasil yapicaz hicbi fikrim yok
Candy1907 Yesilimm rica ederim canım 🤗 farklı konseptler de var, inceleyince karar verirsin. Instagram’da sayfası da var☺️ şimdiden doğum gününüz kutlu olsun 💕
Mom064 Zehrayaz345 bizimde 11 agustos ve ben hala kararsızım🤭kızımın prensesliğine laf getirmemem için acil çalışmalara baslamam lazım🌸
Deletedmom0099 Zehrayaz345 hee pardon, linkte balon bantları var minik yuvarlak onlarla yapıştırdım tavana