15-04-2021 2,5 aylık bebeğim var. Evde hepimiz nezle grip gibi birşey olduk. Kovit isek bebeğim nasıl etkilenir. Başına gelen var mıdır acaba.
Giizz 15-04-2021 ateş huysuzluk yapıyor 3 gün ateşliydi bebeğim sonrasında geçti iştahsızlık kalmıştı biraz oda zamanla geçti. Test yaptırın gidip
Mevsimim 15-04-2021 benim bebegim 7 aylikti 3 gun ates ve burun akintisi oldu calpol verdim sonra duzeldi cok şükur ama 6 yasindaki kizim ben grip gibi bogaz ses kaybi burun akintisi yasadik cok gecmis olsun
Adaduygu Serengull_ benimkide suan 2 aylik arad bi oksurigu var ama ben tukrugunun bogazina kactigindan dolayi oksurdugunu dusundum ama yanitinizi okuyunca ama kovid olsa benimki baska belirti verirdi degilmi
Serengull_ Adaduygu terliyordu birde aşırı bir şekilde hep meme istiyordu ısrarla. Öksürük çok tü benimkinde dr götürdüm bende covid tim eşimde Dr dedi oksurmekten boğazı tahriş olmuş bu da covid dedi bol bol emzir ve bir çay kasifi zeytinyağı ver boğazı yumusatsin
15-04-2021 Geç oldu ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Kovit testimiz negatif çıktı. İkinci günü akşam saatlerinde parolden sonra birden iyileştik. Evdeki herkes iki günde iyileşti çok şükür. Değişik bir virüs sanırım nezle gibi birşey.