Minikcivcivim Lavinto22 ay ben bunu deneyeyim dedim de çok aşırı tatlı geldi yiyemedim. Tatlıyla hiç aram yok belki de ondan bilemiyorum. Ama inş siz istediğiniz sonucu alırsınız 🙏
Lavinto22 Minikcivcivim canım yemek şeklinde yaptığımda ben de yiyemiyorum ama shake olunca sıkmadan içebiliyorum ❤️
Miomio Lavinto22 denedim ben daha önce ama bende etki etmedi . İskelet gibi geziyorum 😊ve çok kilo almak isteyen birisiyim
Lavinto22 1nisansakam inşallah yarr gülüm de katı yapma sıkar bi kaç kaşıktan sonra sütü bol kat shake şeklinde yap iç
Ozlemfidan Lavinto22 Ya ben onu yaptımda çok şekerli; çok zorlasamda yiyemedim .. Başka önerin varsa bilmek isterim 😃
Lavinto22 Ozlemfidan aşko katı yaoma katı bende denedim sıktı bi kaç kaşıktan sonra üstte tarf verdim oku ❤️❤️❤️
Lavinto22 Tarifinide yazayımm 2 su bardağı süt 1 muz 8-10 cicibebe 1 Veya 1 bçk yemek kaşığı pekmez İsteğe göre; 10 y.k Yulaf ve 1-2 avuç badem yada ceviz Hepsini mikserle karıştırıp için löp löp kilo olsun inş . ❤️🤣🤣
Karhaf Lavinto22 hadi bakalım dene belki alırsın bende cok zayifliyorjm ve günden güne daha çok veriyorum cocugum yüzünden bütün gün yapışık kene gibi kucağımda
Mirayse Lavinto22 bu tarifi bana doktor vermişti bal da koyduruyordu içine 2kasık midem almadı inanki bend ehepsini ayrı ayrı tüketmeye basladım birde bıkdırcın yumurtası koy demişti
Lavinto22 Mirayse asko katı yapınca bende yiyemiyorum . Benim yaptığım shake şeklind eoluyo yukarda tarifini yazdım bi bak istersen ❤️