minesz21 Mevakemaleyna ben yazdım ne kadar faydası olur bimem. Olayı gördüğümden beri çıkmıyor aklımdan o çocuklar napıyor nasıllar düşünmeden edemiyorum.Allah belalarını versin o pis mahluka anne sıfatını bile söyleyemiyorum bunlar nasıl can verecek nasıl hesap verecek Rabbim büyük böyle masumların ahını bırakmaz yanlarına beter olsunlar!!
Araslina Mevakemaleyna Allah kahretsin uykularım kaçtı nasıl vicdan nasıl insanlık nasıl annelik utandım 2 yavrum yanımda içim titriyor aklıma geldikçe inşallah sürünürler Allah cezalarını versin böyle insanların söyleyecek söz bulamıyorum çok üzgünüm çoook
Mevakemaleyna Kızlar bağışlarınızı ve uyeliklerinizi desteğinizi eksik etmeyin http://www.ucim.org.tr Ben bir ucim üyesiyim yani mavi kelebek hee cocugun tek tek sesi olmaya gayret ediyoruz
Mevakemaleyna Mirayse sen hayırdır?? Ne demek istiyorsun? Çocuklara destek olalım diyorum anlamıyor musun
Mirayse Mevakemaleyna kafanız basmıo galiba bakanlık diyorum tutuklandın demiş ama yinede mahkeme korkudan tutuklama kararı verememiş neden diyorum neden kimler girdi acaba o eve mahkeme kimi koruyor kimin adı duyulmasını istemiyor. Bana terbiyesizce cevap verme bir daha.
EbSaYus Adaletin ancak Twitter dan sağlandığı bi ülkedeyiz maalesef ordan yazın durun belki sesimizi duyarlar resimleri falanda var bunları o yavrulara yaşatan o…çocuklarının paylaşın bu ülkede barınamasınlar inşaallah!
Mevakemaleyna EbSaYus hepsini yapıyoruz soruşturma açıldı hakim ve savcıya inşallah onlarda tutuklanir
Mevakemaleyna Mirayse o zaman düzgün açıkla arkadasim ki senin yazdigin şekil doğru olmadığı için sert bir üslupla yazdim zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayın
Mevakemaleyna Mirayse ayrı yeten kafası basmayan sensin ne olursa olsun o çocuklar korunmalı sen üslubuna bak sonra gel benimle muhattap ol hadsiz
BademsMam Mirayse ne diyosun sen ya Allah aşkına ? Tutuklamıyorsa vardır bir bildiği ney. Yok birşey bildikleri. İlla o çocukların ölmesi gerekiyor o şerefsizlerin içeriye girmesi için. Anca o zaman bilirler
Mirayse BademsMam off off benim demek istediğim o eve girip cıkan üst rütbeliler var demekki onlrı koruyorlar bu ülkede hersey oldu biliyorsunuz
Mevakemaleyna Karakayasveet05 evet 2 3 gündür sosyal politikaların önünde bekledi genel başkan ve yardımcımız
Cns_28 Mirayse yani yazdığınız öyle yanlış bir cümle kiiii. Hayır ne kastetmek istediğiniz asla anlaşılmıyo ve tüylerimi diken diken etti gerçekten.