01_10-2020 Oğlum bugün klempli sünnet oldu fakat gün içeresinde ağrı kesici ve ilaç verdiler onu kullandık yarın ise kantoran yağı damlatalım diyor büyükler sizce yapmalımıyım
AlmilaAtilla 01_10-2020 benim oğlumda 4bucuk aylıkken sünnet.oldu hep kantoron yağı dökmüştum bol bol sargı bezlerine doktor önermişti hiç yapismazdi ve iyileşmesine yardımcı oluyor iltihab kapmasını engelliyor canım midesinde yara olan insanlara bile tavsiye ediyorlar bizim komşumuz hep içerdi midesi için
01_10-2020 Browni_61 akrabamız yaptırdı onlara doktor önermiş kayınbabam da çok karışır böyle şeyler de
Azizegokhan Benim arkadasimin ogluda klipsli sunnet oldu onlatin doktoruda kantaron sürun klips yapaismasin demis uygularsaniz cocugunuzun cani yanmaz klips cikarilirken nasipse bizde ptesi olucaz klipsli cok gecmis olsun sizede🙏
01_10-2020 Azizegokhan öncelikle allah razı olsun , akrabamıza önermiş doktor bol bol sürün diye zaten doktor vazelinde verdi onuda uygulucaz
herseyguzelolacakk Browni_61 doktorlar öneriyor kantaron yağını. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 🌸 1 ay önce benim bebeğimde sünnet oldu. Doktor bol bol kantaron yağı sür dedi. 1 haftada iyileşti çok şükür
Browni_61 01_10-2020 Dedgm gbi doktra sorun eger yapma derse doktor onalrada surdum diyin ama surmeyin