Eylulmelis Kızım 1 yaşında peyniri hiç sevmiyor.her türlü denedim bir şeylerin içine karıştırdım ayırt edip yemiyor.sizinkiler nasıl ne şekilde yediriyorsunuz?
Zekimurendebizigorecekmi Eylulmelis Kaç çeşit peynir denedim allah bilir 🤷🏼♀️ Şu aralar labneyi galetaya sürüp veriyorum az da olsa yiyor . Fikir olsun size 🙋🏼♀️
Soraz39 Eylulmelis sadece süzme peynir yiyor.14 aylık diğerlerini koklayıp öğürüyor halbuki peynir çok güzel ama yemiyor
CatBoy Eylulmelis oğlumda yemiyor süzme peyniri balın içinde iyice ezip ekmeğe sürüp yediriyorum anlamıyor 🤗
miniktosbagam Eylulmelis kendiniz lor peyniri yapın benim oğlumun da peynirle arası yok bir tek bunu yiyor bi de kaşar peynir
Mamaqueen Eylulmelis labne deneyin en iyisi o. Mesela labneli omlet, cici bebeyle labne muz karisimi vs
Eylulmelis Mamaqueen Tuba labne peyniri hic vermedim bak bi deniyim.ben hep lor yaptım ve bi markanın süt kaymağı diye peyniri vardı bi onu yiyiyordu ama artık onuda yemiyor
Alyaninannesi_ Eylulmelis 2,5 yaşında kızım doğduğundan beri tek başına peynir yemedi hiç yemiyo yani 🤷♀️ Tek yediği sevdiği kaşar peyniri. Bazen beyaz peyniri yumurtasına karıştırp omlet gib yapıyorum yiyo öyle. Deneyin sizde yer belki
Yagmurmerya Eylulmelis benim kzıımda petnir yemiyor bende arkadaştan öğrendim muratbey misto peynir var yeşil kutu da hayvan figürlü oynayrak aa kafasını yedik aa kuyruğunu yedik derken yiyor sizde deneyin eminim sevicek☺️
Eylulmelis Yagmurmerya bunu da denicem sağolun. Ben kiri nin süt kaymagını vermistim yiyordu ama artık yemiyor
seydaac Eylulmelis ben evde süzme peynir ile kendim peynir mayalıyorum. Labne gibi oluyor balla falan karıştırıp veriyorum. Bazen omlet yapıyorum. Onun dışında başka peynirler ağzına sürmüyor
Yagmurmerya Eylulmelis rica ederim dediğimi deneyin ben az da olsa bu peynirden veriyorum oynarak yiyor migrostan almıstım 13tlydi hatta indirimde normalde aanırım 17civarı☺️