Kızlar bebeğim 2 ay 11 günlük 2 aylıkken kontrol de 5130 gr çıktı kilosu. Şu an kaç bilmiyorum. Sadece mama ile besleniyor. Çevrem zayıf diyor ben ise sağlıklı olsun kilo önemli değil diyorum ama moralimi bozuyorlar. Sizin bebişleriniz kaç kilo ?
Gevrann doğum kilosu kaç idi
Gevrann kaç kilo doğduki benim 2660gr dofu 2500indi suan 2ay15 günlük 6gün önce 5000kg hemişere çabuk toparladı dedi yani kilonuz normal kafaya takılcak bi rakam değil
Gevrann 36 haftalık 2800 doğdu 2600 e düştü şuan 1 ay 26 günlük 5 kilo sadece anne sütü alıyor . Şükür çabuk toparladık🤲🏻
Gevrann zaten mamayla çok kilo alması sağlıklı değil
Gevrann bence normal kilosu benim ilk çocuğun kızım da az az kilo alıyordu boyu daha çok uzuyordu . Çok da sağlıklı .hiç kilolu bi bebek olmadı .
Gevrann 1 ay 20 günlük bugün gittim 5 kg olmuş doyuramıyorum sütüm mü yetmiyor diye götürdüm
Gevrann 2 ay 2 günlüğüz 3.300 doğdu 2.800 düştü 1. Ay kontrollünde 4.144 geldi bugün hem aşımız hemde kontrollümüz var bakalım kaç olmuş 🙈🙈
Gevrann canim bizde 2 ay 10 günlükken gittik 5500 dedi bizim Doğum kilomuz 2600 oldugu icin sukur daha neler olsun yeter bi bebek icin sen kafanı takma daha ne kadar olmasini bekliyorlarmış ki
HilalAkif 3200 canm
Sebnem55 3200 doğdu
Gevrann 2 ayda yaklaşık 2 kg almış. Az değil bence.
Yoo bence gayet iyi benim kızım 2ay7günlük kilosu 5500 gram doktor çok iyi dedi. Çevreye ne bakıyorsun hehe de geç boşver canını sıkmaya değmezler.
Cemrelina ben de aynen he he deyip geçiyorum fakat kafamı yastığa koyduğum da durup bebeğime bakıyorum cidden öyle mi diyorum. Ne bileyim istemsizce insan kafasına takıyor bu milleti.
Gevrann canım ben şimdi hastaneden geliyorum bebeğim 5bucuk kilo doktor alması gereken kilonun 2katini almış dedi Hiç kafana takma gayet normal
Gevrann zaten sanki bu bebeklerimizi biz değil onlar doğurdu her bebeğin bünyesi farklıdır insanları anlamıyorum ya hiç anne psilolojisini düşünmezler ki zaten. takma kimseyi canım benimde 2 aylıkken 5100 grmdi iyi dedi doktor. takma kimseyi o senin çocuğun sağlıcakla büyüt yavrunu
AzraSare maşaAllah canım 🤗
AzraSare evet benim bebeğim de doğdun da doktorumuz boyu uzun demişti. Bizim de boya veriyor
umrandal Alyaveannesi TugceOrnekoglu masalgzde Cemrelina teşekkür ederim kızlar sizler de yavrularınızı sağlıkla büyütün inşaAllah 😘🤗