Evelynn bir_pasa_annesi valla o zaman başka bir yan etki olmaz heralde ya. Ama ağrı olabilir yani olan nekadar tanıdığım varsa hepsinde kol ağrısı oldu hep. Ama az ama çok oldu yani illa
Mom084 bir_pasa_annesi allahm bugün kendi kendine nazar degdircen 🙈🙈🙈🧿🧿🧿🧿🧿 Allah’ım mutlulugunuzu daim etsin öyle eş valla bulunmaz 🙈🙈🧿🧿🧿 iyi dimi durumun 🌺🌺🙈🙈
bir_pasa_annesi Mom084 Amin inşallah cnm 💕💕valla su an agrı arttı biraz eşim geldi diyo sen agrıyor dedikten sonra bende de basladı diye😂😂😂
Mom084 bir_pasa_annesi piskolojik olur ya düşünmeyin gerçekten ben okudukça kolum mu uyuşuyor acaba dedim okumayı bıraktım normal e döndüm 🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭 💟🤲🏻🧿🌼
bir_pasa_annesi Femien ay bende bugün sabahı zor ettim ya birde sol kol ya oğlumda sol gögüsü emiyor sadece yattığı yerde öldüm öldüm dirildim 🤪
bir_pasa_annesi Mom084 hahaha aynen kafamız asıya takıldı ya aman söyle mi oldu böyle mi derken kafayı yiyoruz 😂😂😂🙈🙈🙈
Mom084 bir_pasa_annesi 🙄🤲🏻 Allah bir an önce kurtulmayı nasıp etsin şu illetten 💟 insan yüzüne hasret kaldık valla
zarifbirhanim bir_pasa_annesi Esiminde kol agrisi oldu. Birkaç gün sürdü. 2.dozdan korkuyorum biraz 🤭🤭