1994Betul Bazen gece her saat başı ağlarken bazen gündüz bütün gün uyanmiuor ben uyandiriyorum normal mi acaba ? Bebeğim henüz 3 günlük dün gece hiç baya uyandı ama gündüz bütün gün uyanmadı ben zorla kaldırıp emziriyorum gözleri kapalıyken ??
Betim 1994Betul tabi sık sık emzirin sarılık değerine baktırdınız mı 5. Gün çağırırlar kontrole herhalde biz de öyle olmuştu. Sarılık olunca bebek uyanmıyor, altını açın ayaklarının altını kaşıyın mutlaka emsin
Ohaezgi 1994Betul sarılık vardır muhtemelen bol bol yarım saatte bir emzirip çay kaşığınla su verin. Doktorda bilirubin değerini ölçtürün
BalarisiYusra 1994Betul hiç uyanmıyor mu sarılık olmamasına dikkat edin her saat başı emzirmeye çalışın
melike_zynp 1994Betul yeni doğan bebek zaten fazla uyur teninde sarılık vrsa bi değerine baktirin uyandırıp besleyin gözü kapalida olsa yiyorsa sıkıntı yok cnm bnde uyanmıyor diye doktor doktor gezmistim.
1994Betul Betim sarılık oldu galiba gözleri sapsarı tenide sarardı sanki Perşembe kontrolumuz var geç olmaz değil mi