Annekizz Kızlar arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu olmadı tüp bebek hariç her yolu denediler ama olmadı. Kan vermiş ve değeri 2.30 çıkmış doktor bir hafta daha bekle demiş sizce gebelik varmı ? Bide hafif pembe bi lekesi gelmiş
Betulnur Annekizz degerin 5 ve uzeri olmasi gerekiyor pozitif olmasi icin blki 2 3 gune betası yukselir Allah gönlünüze gore versin inşalalh
Lavde12 Annekizz regl olmaya yakın değer 2-3 olabiliyor benim de öyle çıkmıştı. İnşaallah gönlüne göre olur.
Deletedmom0099 benim 4.75te bile negatifti, bence yok yada kimyasal gebelik olabilir lekeden dolayı düşündüm bunu da
Yunusemreveannesi Annekizz bizimde biraz gec oldu 4cu denemiş dolduğu gun bebegim du yaya geldi insallah 4cu sene onlarada uğur getirir duaların bütün bebek isteyenler Rabbim kimseye aramasın 1 hafta bekleyip 1 daha test yapsin kanama varsa uzansın surekli
Yunusemreveannesi Annekizz belkide riski var oyuzden olabilir benimde 2kere dusuk oldu son gebeligimde 3 ay ilişki kesinlikle yasaktı onlarda yapmasınlar 1 hafta sonra gene test yapar yogunlasmassa kanama insallah pozitiftir
Yunusemreveannesi Annekizz dr gidince söylerse eger gebelikte varsa i(nsallah vardir) protestan verir