Pamugun_annesi Merhaba anneler 15 günlük oğluşum var büyük tuvaletini yapamıyor 2,3 güne sürekli bu sorunu yaşıyoruz ve çok ağlıyor huysuz oluyor o günlerde bu sorunu yaşadıysanız yardımcı olur musunuz lütfen 🥺
Asramira Pamugun_annesi bizde de öyle 50 günlüğüz . Cocuk doktorumuz 2 tane krem verdi karıştırdık. Günde 2 kere poposuna sürüyoruz uyarıyoruz parmakla 3 günü geçince gliserin kansuk diye bi fitil var onun yarısını atıyoruz 1 dk da yapıyo sizde doktorunuza danışın . Probiyotik kullanıyoruz biz belki sizede önerirler
Ohaezgi Pamugun_annesi poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağ sürüp çok hafif ve nazikçe hafif bastırın, ve yarım çay kaşığı zeytinyağ içirebilirsiniz ben bununla o zamanlarımı atlattım şükür
Guzelkizimbenim Pamugun_annesi zeytinyağı icirebilirsiniz probiyotik damlalar var 10 güne kadar normal yapmamasi
aylaamayorgun Pamugun_annesi maflor plus al her kullanımdan önce çalkala gündüz6 gece 6 damla ver bana da dua et 😂
Guzelkizimbenim Asramira çok uyariyorsunuz popoyu günde 2 defa kremle 3 günde bi fitil bebek uyarılmaya alışır kendi kendine yapmaz kakasini 4 5 günde kremle uyarsanız daha iyi siz bilirsiniz gene tabi