Fitifiti Yüzüne bakınca halbuki ne kadar masum değil mi? İnsan inanmak istemiyor,konduramıyor.Hayvan bile yavrusunu sahiplenip,el sürmeye kalktığında saldırganlaşıyor. Ama bu şeytan kendi gözlerinin önünde yavrusuna… Dil varmıyor işte…
ikiprensannesi_gul Fitifiti biri görürse ağızlarını burunlarını kırsın bu pisliklerin şiddete hayır ama bu defa bunlara biri haddini bildirsin inşallahta duyarız haberlerde falan birilerinden dayak yediklerini 👊
nursocum Fitifiti Şimdi ne hissediyorlar acaba en çok onu merak ediyorum. Gelsinler şöyle eli maşalıya da görsünler çocuğa dokunmak neymiş bunları Tokat manyağı yapacaksın
Mom356 Fitifiti allah bu köpeklerin belasını versin inşallah yaptıkları yanlarına kalmaz inşallah 👿👿👿
Fitifiti ikiprensannesi_gul Dayak yemek ödül gibi. İçim soğumuyor.Acıların en büyüklerini yaşamalarını diliyorum.
ikiprensannesi_gul Fitifiti ah bende öyle bu gün öyle buruğum ki Allahın adaleti şaşmaz diye içimi soğutmaya çalışıyorum hangi dayak hangi ölüm bi ceza olur ki böyle insanlara cehenneme odun olucaklar inşallah
Fitifiti nursocum Yedikleri dayak,o çocukara yaşattıkları yanında ödül gibi olur. Can çekişsinler,can veremesinler.
nursocum Fitifiti YouTube ta ses kaydı var dinledin mi ? Küçük koz anlatıyor. Kanım döndü kanım. Anne demesin kimse o şeytan bozmasına
Pandayavrusu28 Fitifiti allah belâlarını versin adı o.clar pislikler rabbim onları cehenneminde ateş yanarken çatırdayan ağaçlar gibi yaksın inşallah 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Muallime1 Fitifiti Allah bildiği gibi yapsın ahhhh bir elime geçecek bunlar ölmesin ya sürünsünnnnn!!!!!
Hbbadgzl Fitifiti bunların bi suçu yok suçlu bunlar asmayan asmayı da geçtim caydırıcı ceza vermeyen adalet sisteminin O masum çocukların ahı var yargısında savcısında hepsinde
Fitifiti Hbbadgzl Sosyal medya olmasa yaptıkları yanına kalacaktı. Adaleti sosyal medyadan arıyoruz. Vah benim adaleti, adaletsiz ülkem…