Erayalpp 1 haftalik olduk bugün bebeğim yoğun bakimdaydi şükür bugün taburcu olduk ama beni emmek istemiyor ne yapmam lazım hanımlar biberon vereyim diyorum ama bu seferde ona alışır diye korkuyorum
gemmateller Erayalpp biberon verirseniz memeye alışması daha da güçleşir, şırınga veya kaşıkla sütünüzü sağıp verseniz? Bi yandan da emzirmeye uğraşmak gerekiyor. Yani ben bu şekilde yaptım biberon kesinlikle kullanmadım.
Morfrenk Erayalpp bol bol tent tene temas.. Üstünüzü çıkarın o şekilde kucağınıza alın yürüyün konuşun
Erayalpp gemmateller deniyorum ama almayınca da biberonla veriyorum yalancı emziği emiyor aç kalsın diyorum kıyamıyorum deniyorum sürekli yaa
gemmateller Erayalpp ah canım.benim bildiğim biberona alışırsa meme emmesi çok zor çünkü rahata alışmış oluyo.. bi emzirme danışmanı ile mi görüşseniz, danışan arkadaşım oldu ve sorunu çözdüler
Erayalpp vanilyakokusu ya işte bende öyle dedim aç kalmasın zaten yeni çıktık yoğun bakımdan yemezse de olmaz uğraşıyorum bakalım ama olmayınca da biberonla veriyorum napim
vanilyakokusu Erayalpp cnm bende denedim tutmadı. Tutmuyor hatta bugünde 2 ay üzerine tekrar deneyeyim dedim kıyameti kopardı. Zaten 2 aydır biberonla besleniyor böyle de gider ne yapayım almıyor zorlasamda olmuyo alıştım