Busragokceberra 7aylik olmamıza 10 gün var kızım sürekli ne versem öğürüyor hiç birini istemiyor.Pure yaptım sevmedi meyve bile sevmedi böyle olan ve normale dönen var mı lütfen umut olun😔😔
elifhanimm Busragokceberra maalesef,ama kendi yemeyi denese zatem her bulduklarını ağızlarına götürüyorlar ilk zamanöar zorlar ama sonradan öok güzel yer
Flamingom Busragokceberra öğürmesi normal kusuyorsa bilemem. Küçük dilleri önde buyuk parça gelince mi öğrüyor. Çiğnemeyi öğrenince geçiyor. Doktorunuz ne dedi
Beneklikedi Busragokceberra düzelecek ve yiyecek.. bizimde en sevdiğimiz şey muz ve yoğurt ama hala ara ara (artık çok azaldı) öğürür yemek boyunca..
3children1mom Busragokceberra Süzgeç emzik cok işe yarıyor canım. Zaten belli zamandan sonra ek gidaya alışıyorlar. Benim minik farede öyleydi simdi hafif pütürlüye gectik
Busragokceberra elifhanimm aslında yoğurdu öyle yaptım her yerine batirsa da biraz yedi galiba o yöntemi kullanacağım teşekkürler
Busragokceberra Flamingom Aslına ilaçlarına da yapıyordu sonra alıştı püre olanlara da öğürüyor bir kere de kusmustu o yüzden fazla zorlamıyorum
Flamingom Busragokceberra kusmak başka çünkü reflü yasadım ben anne sütünden kusardı 9 ay sürdü. Birde fizyolojik olarak kusma varsa doktorunuzdan yardım alabilirsiniz. Çok zorlayıp strese girmeyin 9 aya kadar tadım oluyor. 1 kaşık tadına bakıyor. Hiç
Busragokceberra Flamingom Devamlı kusma olmadı sadece bir kere onu da ben zorladım diye ustunde durmadım 9 aya kadarsa iyi ben burda görüyorum şunu yedi bunu veriyorum diyorlar geç kalmış hissettim teşekkür ederim 🙏
Flamingom Busragokceberra yok canım olur mu hiç adı üstünde tadım tanışma alerji var mı yok mu ana öğün anne sütü yada formül mama. Ne aç ne tok olsun. Aç olursa mama ister tok olursa merak etmez. Önğne minicik koyun püre yapıyorsanız da koca kaseyi görmesin gözlerinde buyuyor.
Busragokceberra 3children1mom Onu da kullandım canım içine muz karpuz falanda koydum attı bir köşeye 😔
Msstiskaya Busragokceberra acele etme zaman ver. Mama sandalyesinde önüne koy parmaklasin tadına baksın
Busragokceberra elifhanimm Tek tek şeyleri sevmedi benim yediklerimden istedi hep mesela çorbalar bende direk geçmeyeyim dedim ama artık verecegim
3children1mom Busragokceberra Hmm.. Kuzum sabahları kahvaltıda ben yogurtla yumurtayı birde pekmezi karıştırıp veriyorum. Tek yumurta tek yoğurt yemiyor mesela. Yani sade sekilde. Birde o sekilde dene belki işe yarar.
elifhanimm Busragokceberra bebekler gerçekten değişiyor kimi bebek anne babanın öğününe sulanıyor yancı kankalar gibi ahahah çok tatlıymış,beslenir en güzel şekilde ..anneler her zaman bir yolunu bulur
Merveceylan Busragokceberra Yoğurt vermeyi dene.çorba yap içine azcık tereyağ birazcık deniz tuzu ekle değirmenden bir kere çekerek o kadarcık tuzdan birşey olmaz