Melike148 Bebeğim bugün 11 günlük oldu göğüs ucum da çıktı ama yıne de tutmuyor ağzında bekletıyor slıkon uca Alıştı onunla çok güzel emıyor sız nasıl bıraktrdınz ne zamana kadar devam edecek böyle 😏
Umuttttt Melike148 kuzenim 6 ay o şekilde emzirdi sonra bebeği istemedi silikon ucu atıp normal emmeye başlamış bırak öyle emsin emsin yeterki
Deletedmom5493 Melike148 46 günlük bebeğim göğüs ucum çok yok bıraktırmak için hiç uğraşmadım gittiği yere kadar silikon uca devam 🌸bir zararı olduğunu mu düşünüyorsunuz ondan mı bıraktırmak istiyorsunuz ?
aysunakin Melike148 benim ki 20 günlüktü feryat figan ediyordu ucu vermeyince. Bi uclu bi ucsuz öyle öyle bıraktırdım. Silikon üçün deliklerini önce genişletip sonra kesip sonra tamamen çıkararak bıraktırıyorlar emzirme danışmanları bi deneyin derim
Melike148 Deletedmom5493 zararından degil ama sürekli yıka tak direk benı emse ikimiz için de rahat olucak
Deletedmom_20 elifhanimm ya benim bebeğim de almıyor silikon uçla emerken göğüs ucum çok acıyor eziyor resmen yanlış mı yapıyorum acaba siz nasıl yapıyorsunuz
esraeerdogann Melike148 kendi kendine bırakacak ama sen sürekli göğsünü teklif et emzirmeye çalış silikonsuz benim bebeğim çok çabaladım 3. Haftada bıraktı ☺️
Karenn Melike148 2 gun fln kullandim simdi 24 gunluguz cok guzel emiyor sukur. Ebemiz kendi gogsunu ver silikon kullanma dedi gaz yapabilir senin memeni reddedebilir dedi o gun inat ettim tutturdum gogsumu pes etme illaki tutucak mucadele et ben cok ugrastim kahve kismi elimle sundurup agzina tepe tepe alistirdim 😁
qwrt1245 Melike148 ben 2,5 aya kadar silikonla emzirdim ama her defasında önce r mememi sonra silikonu verdim bazen silikonu emerken çektim. Ha emdi mi hayır ama hiç unutmadı memenin varlığını. Sonra onun çenesi kuvvetlendi memeyi rahatça kendiliğinden kavramaya başladı ben de biraz sabırla mücadele ettim vermeyeceğim diye derken derken silikonsuz emmeye başladı. Ama 4. Ay atak dönemindeyiz su an ara sıra emmiyor tutmak istemiyor memeyi yine silikon verdiğim oluyor. Memeyi Almazsa da üzülmeyin yeter ki anne sütü alsın da silikonla alsın
idilolo Merhaba ben de yeni doğum yaptım, bebeğim 3 günlük, sütüm geldi emiyor da, ancak göğüslerim taş gibi, doktor asla sağma, bebeğin emsin dedi, sizin de böyle olmuş muydu? Nasıl geçmişti? Kaç günde?
Pol34 Önce silikon uçla emzirdim 25-30 gün kadar sonra silikon uçla emzirip üç çıkınca karnı da hafif doyunca silikonu çıkarıp teklif ettim. Aç karna memeyi tutamayınca sinirleniyorlar. 5-6 gün sonra tamamen memeyi tutmayı öğrendi
spaceship Lütfen takılmayın, kafanızı buna takmayın hiç bir süre sonra kendisi istemeyecek. Anne sütü alsın da varsın silikon uçla alsın, benim oğlum 1-2 ay arasında kendisi bıraktı, öncesinde onsuz tutmuyordu hiç. Arada teklif ettim bazen aldı bazen almadı ağladı. En son kendisi itmeye başladı silikon ucu 😊