Hiranaz1103 Bebeğim sadece mama ile besleniyor 2 saate bir 90ml mama yiyor doğum kilosu 2940 şuan 3 ay 18 günlük 6300 kilo az mı sizce doymuyor gibi elli ağzında herşeyi ağzına götürmeye çalışıyor
Aslihan21 Hiranaz1103 aynen canım biraz fazla vermelisin benmki 30 günlükken 90 vermedim fazka olur diye baktım 60 az gelmeye başladı 90 veriyorum içiyor hatta bazen üstüne birazda emiyor
Aslihan21 Musam evet canım 60 verdim doymadı 90 verdim içti halada içiyor 40 günlük oldu hatta bazen üstüne emmek istiyor emizriyorum
Musam Aslihan21 MaşaAllah ben benim oğlana diyordum bizimkinden bir tane daha varmış 😆 kac kilo aldı bir ayda ve kac kilo dıgdu
Aslihan21 Musam ilk ay mama takviyesi yoktu ama yinede 1 kilo aldı 2590 doğdu şimdide bakalım mama takviyesizle ne kadar alıcak 😄 aynen bende şaşırıyorum nasıl bu kdar içiyor birde 3 saati buldurmuyo 1 buçuk saatte 2 saatte bağırıyo😂
Aslihan21 Musam aptamil kabız yaptı bizde doktor önerisiyle sma aldım ve hemen farketti gıdış çıktı birde çiş problemimiz çözüldü