Kurabiyex Mama veren anneler, mamayı hazırlarken sıcaklığı nasıl ayrılıyorsunuz? Temassız termometre ile ayarlıyorum ben ama zor oluyor
Reyna Kurabiyex oda sıcaklığı su koyuyorum üstüne de kaynar su koyuyorum zaten belirli bi cc içtiği için deneyerek buluyorsun ne kadar normal ne kadar kaynar koyman gerektiğini
Kubrik5734 Kurabiyex bilegimin ustune dokuyorum bi kac damla yakmiyorsa tamamdir ikinci cocugum bu ikisindede ayni sekilde yaptin
Hiranaz1103 Kurabiyex zamanla alışıyorsun elini 50 ml sıcak su 40 ml kaynamış ılımış suyla hazırlıyorum zaten sürekli termosta suyum hazır duruyor oda ılıyor tam içilecek kıvama geliyor
Baharbek Kurabiyex biraz kaynamış su birazda kaynayıp soğumuş sudan ekliyorum CC ye göre yapa yapa eli alışıyor insanın deneyin ne kadar kaynamış su ne kadar soğuk su koyduğunuzu ona göre yaparsınız hiç termometre falan kullanmadım ben bileğime döküp bakıyorum
Kurabiyex Kubrik5734 bileğin yakmadigi yeme derecesi 37 derece civarı sanırım ama mamayı 40 derecede yapın yazıyor annemde aynı sizin söylediğiniz şekilde yap diyor
Cinarimm5 Karacanın çay makinesi var bende . Içinde hep kaynatılmış su oluyo . Derece ayarlarında biberonda var 40 dereceye getiriyo . Çok rahat oluyo
Kubrik5734 Kurabiyex vala cnm ben bu sekilde bir coxuk buyuttum simdi ikinciyi buyutuyorum bir sknti yasamadim
Cinarimm5 Kurabiyex Markası Karaca canım. Karaca çaysever yaz çıkar . Ceyizime almıştım. Bebek olunca Çok işime yaradı