kizlar sutum eskisi gibi degil😞 artmasi icin ne yapa bilirim?
AytenM boza çok süt yapıyor canım rezene hurma havuç balkabagı dene kesinlikle
AytenM kesinlikle ısırgan otu demlemesi canım o gün etkisini gösteriyor
AytenM ebebek de satılan promaltı öneririm ama kilo yapıyor🤦🏼♀️
AytenM canım ben rossman da satılan hipp marka still tee içiyorum. Evde kendinde hazırlayabilirsin bu çayı içinde kimyon, rezene, anason var
AytenM cnm bimde meyveli çıtır müsli var sütle karıştırıp yiyorsun gerçekten çok güzel süt yapıyor
Agg0207 havucu normal yiyecek miyiz yoksa suyu fln mı
Ben rezene cay iciyorum tavsiye ederim
Helva maydanoz dereotu humana stil tea taze sogan bulgur pilavi çörek otu pekmez
Mrylzz maydanoz sütü kesmiyormuydu
Mrylzz ben maydanoz sütü azaltiyo diye biliyorum bi araştırın isterseniz
Bilgedefne14 bu issirgan otu cok kotu yosun gibi nasil iciyosunuz ben icemedim de
Bilgedefne14 ısırganı kurumu yoksa yesılınımı kullanıyosunuz
Mss19 dogumdan beri yiyorum herhangi bise olmadi cok şükür
AhmeTubq yemeklere kullan salatalara kullan . Bir akrabam diyetisyene gitti maydonoz ve nane sütü azaltır demiş onuda söylemiş olayım sana canım onlardan tüketme
Agg0207 tmm çok teşekkür ederim
MNCAKY18 Valla yeter ki süt olsun diye mecbur tüketiyorum başlarda her gün içtim göğüslerim şişti süt ile kızım 3 aylıktı tam ememedi göğsüm sonra mastit oldu şimdi hafta da bir ya da iki kez içiyorum ben şeker koyuyorum içine yanlız
Bilgedefne14 ben de bugün son çare ısırgan otu demledim kesinlikle faydasını gösterdi hatta çokta şaşırdım. Şimdi bile demledim içtim de öyle yatıyorum. Bu arada o demlemeden kalanları da yiyecem süt olsun diye 😂
Bilgedefne14 bi deyim sekerle bakalim nasil olcak
Bilgedefne14 şimdi kaç aylıksınız içiyosunuz benim kızım 5 aylık we sütüm azaldı dün demledim 2 bardak içtim ama fark göremedim sanki
Umayumayumay aktardan kuru halinimi alıyorsunuz
Kalp evet evet kuru sonra demledim
MNCAKY18 dene bakalım Emin’im fayda göreceksin