Ednrprlk Merhabalar bebeğim 56 günlük emziriyorum uyuyor yatağına koyunca uyanıyor, Kucak harici hiç bir yerde uyumuyor. Evde bir sürü iş güç beni bekliyor yemek bile yiyemiyorum, Atak haftasındayız ondan mı bilmiyorum sizlerde var mı bu durum 😔😔
Mustafaa68 Kundakla canım yoksa uyumaz emzir gazını al altını temizle ve kundak ya uyut baak bakalm nasıl uyuyor
Hellolo Ay benimkide böyleee 26 günlük kucakta uyuyor emzirirken tam beşiğe alıyorum hop açıyor gözleri hava çok sıcak nasıl kundaklayayım kıpkırmızı oluyor ağlıyorum ellerini bağlayınca
Ednrprlk Hellolo benim bulunduğum yerde çok sıcak yüzü falan döktü kundakla yamıyorum ellerini bağlayınca hemen ağlamaya başlıyor kıyamıyorum o zaman da
Hellolo Ednrprlk aynen öyle birde benim kızım uyandığı zaman durmuyor ağlıyor kısalt gezdirince susyor sizinki öyle yattığı yerden bakınıyor mu hiç
Mustafaa68 Müslim bezleriyle kundak yap üzerine ince bişey giydir öyle dene yani uykusz kalmasindansa çünkü uyuyarak buyuyecekler uykuda büyüme hormonu çalışıyor