zeynepbalci Kevsertaner yapmayabilir kuzum bizimki de 9 gün yapmadı en son fitil ver dedi dr dikine yarım kesip yonttum hemen yaptı karnına masaj yap rahatlat çok ıkınmıyosa kabız değildir korkma, gazını çıkarıyo mu alttan
aliismom Kevsertaner youtube dan karin masajlarini izle canim bulamazsan link atarim cok ise yarıyor hemen tuvaletini yapiyor
0znur Kaç aylık? Biz hic yaşamadık ama genelde zeytinyağı verin diyorlar 1 çay kaşığı çok etkiliymis. Birde karnına masaj yapin bacaklarini ittirin benimki yapmadığında öyle yapınca salıyor
zeynepbalci Kevsertaner zaten ucunda kaldı hemen çıkardı kakasıyla beraber, 4 gün sonra kendisi yaptı, şimdi yine bekliyoruz 2 gündür bişi yok
Tuba18 Elf1444 nurse harveys colex şurup olanı gaz için de kakasıniçinde bire bir iyi gelecek Kevsertaner
Gamze2020 Korkma bu dönemde olabiliyor. Sen kimyonlu su ve rezene Çayı iç sütünden bebeğine geçer rahatlatır. Dr lar 9 güne kadar normal görüyor genellikle. Sen yine de aile hekimini arayıp tavsiye alabilirsin.
Elf1444 Şurada bekleyeyim benimde bebeğim kaka yapamıyor karın ağrısından ağlıyo gazını çok rahat çıkarıyo ama kaka yapamıyor
Veyselaras Elf1444 bizde de aynı geçen 4. Gün yaptı bungun de 3 . Gün yine tık uok bakalım yarına inşallah diyorum
Gams zeynepbalci ne kadarlık bebegınız ? 12 günlük benegım poposunun kenarları yara olmus kakasını yapamıyoruz gazınıda yapamadı bugun anne sütünü bile agzından cıkarıyor karnı şiş aile hekımıne götürdük ama sadece krem verdi
zeynepbalci Gams kuzum 2 ay olmasına 5 gün vardı yaptık fitili öncesinde almıştım ama tedirgin oldum kullanmaya, dr da aynısını verdi yapmazsa getirin dedi yaptı, sor istersen yine dr a gliserin kansuk ismi heralde başka yokmuş bebeklere fitil
zeynepbalci Gams yara filan yoktu bizde kuzum dr kontrolünde yap yapacaksan fitili ama yara olunca yapmak istemiyomuş bebekler öyle okumuştum zeytinyağı sür bol bol parmağınla şöyle hafif hafif bastır içine sokma ha anladın mı demek istediğimi yumuşak yumuşak
Baharbek Kevsertaner peki zorlanıyor mu sıkıntılı mı oluyor yani belkide normaldir her zaman böyleyse
Tuba18 Kevsertaner o kullandığınız bağırsak düzenleyici olma ihtimali yüksek mesela ben bu şurup la beraber maflor kullandım şurubu günde üç defa bir çay kaşığı verdim düzenli kullanınca etkisini görürsünüz hemen