Merve_kozz Kızlar oğlum 38 günlük son bir haftadır mama destekli emziriyorum fakat günde iki üç kez ishal gbi yeşil kaka yapıyor ve bu da kilo almasını yavaslatıyor sanırım. Ne yapmam lazım bilmiyorum bana akıl verin lütfen 😔
Agg0207 Merve_kozz canım emziriyorsan eger çok tatlı yersen yeşil olur kakası üşüttüğünüde ve alerji durumlarında olur
Kurabiyem Merve_kozz benim oğlum da 50 günlük o da yeşil kaka yapıyordu. Tabi ilk çocuk olunca korkuyla hastaneye gittik. Doktor önemsiz bir şey bu. Yediklerinizle alakalı olabilir ya da anlık üşütmeler olabilir dedi. Muhtemelen üşüttü bebeğiniz. Ayaklarını sıcak tutun. Ben iki çift çorap ve patik giydiriyorum. Bazen ayaklarının altına sıcak kiraz çekirdeği de koyuyorum. Özellikle gaz sancısı olduğunda
Merve_kozz Yakamoz yok alerji değil basta normal diyordu doktorum sanırım üşüttüğünden 😔 geçen kalça ultrasonuna gittğimzde üşüttü cok
Merve_kozz SerapSalih valla süt olsun diye abuk subuk seyler yediriyorlar lahanaymış ıspanakmıs pancarmıs cocuğuma da yaramıyor demekki ama birşey desem aaa merve bizi kırdı olcak 😔 ama bu cocuk ufacık kalmıs bakamıyorsun buna demeyide biliyorlar
SerapSalih Merve_kozz haklısın canım ama bundan sonra dikkat et bebeğin için ne derlerse desinler bebeğin sağlıklı olsun yeter çünkü sen böyle üzüldükçe stres yaptıkça sütün kesilir ne yersen ye çoğalmaz o yüzden rahat ol ki sütün bol olsun
Merve_kozz Kurabiyem o zaman kesnlkle üşüttü her altını değiştirdiğimde bakıyorum ayakaları cabucak soğuyor 😔 kiraz cekirdeğini bende kullanıyorum aynı sekilde endişelenmeyeyim o zaman cünkü aynı seyleri yasıyoruz
Edaozdxx Kalça ultrasonu demişsiniz. Neden bu kadar erken gittiniz? 2. aydan sonra öneriliyor çünkü 🤔
Merve_kozz Edaozdxx doktorumuz birinci ayın sonunda istedi bnde anlamadım ama ikinci ayda tekrarlıcaz dedi
Kurabiyem Merve_kozz evet endişelenme ama ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et. Büyükler hep ayağını sıcak tur derlerr gerçekten haklılar. Ayakları sıcak olunca gaz çıkarması da kolaylaşıyor.
Edaozdxx Merve_kozz biraz erken geldi ondan sordum canım. Üşütme ile ilgili olarak da karnını ve ayaklarını sıcak tut annesi.
Merve_kozz Edaozdxx elimden geldiğince sıcak tutuyorum ama bebek işte bi yerden bi yerden yetmiyor demek mi
Merve_kozz defnesmoms ben biliyorum gaz yaptığını ama sağolsun babannemle kayınvalidem süt yapr diye tıka basa yediriyorlar 😡😡😡
FeriDeniz Asafinannesi56 anne sütü alan bebeklerin hardal sarısı oluyor kakası. İçinde beyaz susam taneleri gibi tanecikler oluyor.