En fazla 5 dk emiyo benim bebeğim
Zeynepppppp kilo alımı nasıl ve kaç aylık canım ?
Umutegem ayaktayı falan da denedim canım ama bana mısın demiyor, ağlıyor, kızarıyor 😞
Funnymom cnm gazı mı var ki tada meme reddi mi yaşıyor
Funnymom 7 buçuk ayligiz 8 kusurdu en son
Funnymom sağarak ilerle canım. Ön sütü boşalt sonra emzirmeye basla. sagdıgınıda at buzluga ilerde kullanırsın.
Funnymom ever canim.4 aylik olcaz 5 gun sonra mamayi az emdigi zamn bir saat sonrasi veriyorum yani gunluk uc ogun 45 cc toplam 135 cc veriyorum anne sutude emiyo ama biberon emzik asla almiyo oguyo damakli damaksiz butun markaları denedim olmadi enjektorle veriyorum ben
Umutegem gaz değil canım, meme reddinde de hiç almazdı sanırım memeyi. Bizim bebiş alıyor ama maksimum 7 dakika.
Funnymom cnm bizimki de emiyor 5 10 dk sonra ağlıyor saglik ocağındaki hemşireye sordum böyle böyle yapıyor diye oda kilo alımı gayet iyi huysuzluk indan yapar dedi sknti yapma dedi
Bu dönemde 3-4 aylik dönem de yani böyle olabiliyormuş geçici bir dönem yani merak etmeyin uyumadan önce yari uykulu ve uyanır uyanmaz açılmadan emzirin edecektir
Funnymom bizde aynıyız en son hangi memeyi emdiyse ondan emdirmeye devam edin bu şekilde yağlı kısmı içmiş olacak sonra diğer memeye geçin doktorumuz söyledi ve dördüncü ayda normal kilo aldık çok şükür.. ama şimdi meme + mama şeklinde gidiyoruz daha doğrusu günde bir kez 90 cc yapıyorum Onu da genelde hepsini içmiyor 😉
SuHan mama neden kullanıyorsunuz? Genel kilosuyla mı ilgili?
Funnymom 3-4ay arası meme reddi dönemi geçimi bir dönem ayrıca biberondan dolayı da memeyi reddediyorlar
Sedaaay hiç biberon vermedim canım
Funnymom malesef bizde öyleyiz. Hem memede kısa kalıyo hemde beslenme saatlerinin arası çok açık 3-4 saatte bir emiyor😩
Neessee kilo alımı nasıl peki?
Bizde de öyle kısa süreli emme var,bir gün göğüsüm baya doluydu kavga kıyamet 5 6 dk emdi sonra sağayım dedim ve sütüm baya az geldi,demekki çocuk emiyor dedim
Mertsmom sizin kilo alımı nasıl ? Kaç aylıksınız?
Mertsmom artık çene kasları güçlendiği için memeyi daha çabuk boşaltıyorlar bu normal aslında. 20 dk lık süre azaldı bizde de 5-10 dk emip bırakıyor. Ben de hem süt hem mama veriyorum doymazsa öyle mama
Funnymom bu ay az kilo almış 350 gram onun sebebide rahatsızlandı hem ishal hemde kusması vardı. Süt alerjisi varmış meğer 3 hafta böyle sürünce haliyle kilo alamadı
Funnymom 3 aylığız,en son gittiğimizde 6 kiloydu,önceden çok takmıştım kiloya sürekli sağıyordum filan artık o kadar takmıyorum,bebek büyüyor herhalukarda
Funnymom canım dil bagı olabilir baktırdınmı bnmde oyleydi dil bagı cıktı