3 aylığız. Kızım memede 5-10 dk ya duruyor ya durmuyor. Sonra asla memeyi istemiyor, ağlıyor. Sütün yağlı kısmını alamıyor sanırım. Bu yüzden 3. ay kilo alımı olması gerekenden daha az oldu. Ne yapabiliriz? Nasıl onu daha uZun süre emzirebilirim? Siz ne yapıyorsunuz?
Funnymom benimkide ayni canim dogdu dogali ayni ama sukur kilomuz orta sinirlardaydi bizim bqkalim bu ay nasil olcak ben ekstra elimden geldigince 30 cc sabah ogle aksam olmak.uzere 99 cc toplam ekstra veriyorum artik mama
Funnymom silikon göğüs ucuyla emzirmeyi deneyin
Funnymom canım her uyudugunda emzir en güzel yöntem bu benim kızımda öyle hep uyudugunda emzirdim bu ay kilo alımı çok normal geçen ay azdı bizimde
Funnymom cnm bizde de aynı 5 10 dk emiyor sonra memeye kavga ediyor ağlıyor. Gazını çıkarıyorum tekrar devam ediyorum ama gene aynı o yüzden bende emzirme şeklini değiştiriyorum ayakta emziriom konuşuyorum oğlumla öyle böyle 20 25 dk yı dolduruyoruz
Funnymom sağarak ilerle canım. Ön sütü boşalt sonra emzirmeye basla. sagdıgınıda at buzluga ilerde kullanırsın.
Funnymom bizde aynıyız en son hangi memeyi emdiyse ondan emdirmeye devam edin bu şekilde yağlı kısmı içmiş olacak sonra diğer memeye geçin doktorumuz söyledi ve dördüncü ayda normal kilo aldık çok şükür.. ama şimdi meme + mama şeklinde gidiyoruz daha doğrusu günde bir kez 90 cc yapıyorum Onu da genelde hepsini içmiyor 😉
Funnymom 3-4ay arası meme reddi dönemi geçimi bir dönem ayrıca biberondan dolayı da memeyi reddediyorlar
Funnymom malesef bizde öyleyiz. Hem memede kısa kalıyo hemde beslenme saatlerinin arası çok açık 3-4 saatte bir emiyor😩
Funnymom canım dil bagı olabilir baktırdınmı bnmde oyleydi dil bagı cıktı
Funnymom genellikle emzirirken yürüyorum
Funnymom of bu zamanlar böyle malesef ve artık eskisi gb uzun emmeyecek. Tabi alıcağını daha kısa sürede alıcak. Ten tena temas yapın. Dr bana öyle demişti. Etrafı keşfetmeye başladıkları için memede durmak istemiyorlar. Sabır canım sen vazgeçme hiç
Incitanesi6835 emzirmenin yanında değil mi canım ? Meme+biberon olarak gidiyorsun yani. Memeyi uzun süre almayan bebiş biberonu alıyor mu?
Funnymom ever canim.4 aylik olcaz 5 gun sonra mamayi az emdigi zamn bir saat sonrasi veriyorum yani gunluk uc ogun 45 cc toplam 135 cc veriyorum anne sutude emiyo ama biberon emzik asla almiyo oguyo damakli damaksiz butun markaları denedim olmadi enjektorle veriyorum ben
Bir dakika göğüsünüzü çok doldurmayın yağlı sütü alamaması bu yüzden yani dolmaya sakın bırakmayın sürekli emzirin eğer emzirmiyor emmiyor ise sütü sağın
Arzymn
Arzymn neden silikon uç
Umutegem ayaktayı falan da denedim canım ama bana mısın demiyor, ağlıyor, kızarıyor 😞
Umutegem 25 dakika nasıl oluyor ya, hep sütmü gelıyor o surede
En fazla 5 dk emiyo benim bebeğim
Zeynepppppp kilo alımı nasıl ve kaç aylık canım ?
Funnymom cnm gazı mı var ki tada meme reddi mi yaşıyor
Funnymom 7 buçuk ayligiz 8 kusurdu en son
Umutegem gaz değil canım, meme reddinde de hiç almazdı sanırım memeyi. Bizim bebiş alıyor ama maksimum 7 dakika.
Funnymom cnm bizimki de emiyor 5 10 dk sonra ağlıyor saglik ocağındaki hemşireye sordum böyle böyle yapıyor diye oda kilo alımı gayet iyi huysuzluk indan yapar dedi sknti yapma dedi
Bu dönemde 3-4 aylik dönem de yani böyle olabiliyormuş geçici bir dönem yani merak etmeyin uyumadan önce yari uykulu ve uyanır uyanmaz açılmadan emzirin edecektir
SuHan mama neden kullanıyorsunuz? Genel kilosuyla mı ilgili?
Sedaaay hiç biberon vermedim canım