SuHan mama neden kullanıyorsunuz? Genel kilosuyla mı ilgili?
Funnymom malesef bizde öyleyiz. Hem memede kısa kalıyo hemde beslenme saatlerinin arası çok açık 3-4 saatte bir emiyor😩
Neessee kilo alımı nasıl peki?
Bizde de öyle kısa süreli emme var,bir gün göğüsüm baya doluydu kavga kıyamet 5 6 dk emdi sonra sağayım dedim ve sütüm baya az geldi,demekki çocuk emiyor dedim
Mertsmom sizin kilo alımı nasıl ? Kaç aylıksınız?
Mertsmom artık çene kasları güçlendiği için memeyi daha çabuk boşaltıyorlar bu normal aslında. 20 dk lık süre azaldı bizde de 5-10 dk emip bırakıyor. Ben de hem süt hem mama veriyorum doymazsa öyle mama
Funnymom bu ay az kilo almış 350 gram onun sebebide rahatsızlandı hem ishal hemde kusması vardı. Süt alerjisi varmış meğer 3 hafta böyle sürünce haliyle kilo alamadı
Funnymom 3 aylığız,en son gittiğimizde 6 kiloydu,önceden çok takmıştım kiloya sürekli sağıyordum filan artık o kadar takmıyorum,bebek büyüyor herhalukarda
Funnymom canım dil bagı olabilir baktırdınmı bnmde oyleydi dil bagı cıktı
Umutegem 25 dakika nasıl oluyor ya, hep sütmü gelıyor o surede
Gokbayes2018 kavga ederek fln emiyor cnm daha 2.5 aylığız anca emiyorruz
Funnymom genellikle emzirirken yürüyorum
[silindi] bende😌😌😌
Funnymom of bu zamanlar böyle malesef ve artık eskisi gb uzun emmeyecek. Tabi alıcağını daha kısa sürede alıcak. Ten tena temas yapın. Dr bana öyle demişti. Etrafı keşfetmeye başladıkları için memede durmak istemiyorlar. Sabır canım sen vazgeçme hiç
Umutegem masallah miniğe
Arzymn
Arzymn neden silikon uç